To je to što me zanima!

Britney se u moru zamalo utopila u valovima od 2 metra

Pjevačica je namjeravala uživati u gigantskim valovima, no nije razmišljala, kaže, kako će se iz njih izvući. U jednom trenutku se počela bojati za svoj život
Vidi originalni članak

Pjevačica je sa sinovima provela nekoliko dana na Havajima. Britney Spears (34) uživala je plivajući, a ljuljanje na velikim dvometarskim valovima smatrala je ludom zabavom.

- Sve dok nisam zapela u tim golemim valovima s kojima sam se borila pet minuta. Jedan bi me uzdigao, a drugi poklopio. Bojala sam se za život - rekla je u nedavnom radijskom intervjuu. 

- Prvo što mi je palo na pamet je: 'Gdje su mi zaštitari? Zar će dopustiti da ovdje umrem?' - priznaje pjevačica koja se vratila na glazbenu scenu s devetim studijskim albumom 'Glory'. 

Spears je otkrila i da smatra da joj je najveća greška u životu što je ulazila nespremna u brakove. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Judita👥 25.08.2016.

    ostarila , a samo ima 34

  • LOLEK_3 25.08.2016.

    Napušila se i nadrogirala pa onda skoro utopila u sitnim valovima.Ajme koja bijeda

  • Tišina mora 25.08.2016.

    kako je ona bila lijepa kao mlada cura sa tamo nekih 19 godina..ma nije ni sada loša ali je nekako nestao taj sjaj koji je imala,preiskvarcana mi je i previše izblajhana ,makar je uspjela se vratiti u formu nije to to više...ali ostat će mi uvijek nekako draga baš zato što je se sjećam iz tog perioda i slušala je u teen godinama pa ću uvijek rado poslušati koji strai hit da me vrati u taj period:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare