To je to što me zanima!

Britney Spears i dečko zajedno treniraju, a snima ih njezin sin

Pjevačica i Asghari krajem prošle godine pojavili su se na košarkaškoj utakmici i time potvrdili svoju vezu. Par se upoznao tijekom snimanja spota za njezin hit ‘Slumber party’
Vidi originalni članak

Nekadašnja pop princeza Britney Spears (36) i njezin odabranik, 13 godina mlađi model i glumac u usponu, Sam Asghari teže, kako kažu, savršenstvu pa su u svakodnevnu rutinu uključili zajedničke trening.

PRETJERALI S 'PEGLANJEM' Britney na meti kritika zbog fotki: Reklamiraš Photoshop?

Koliko se trude, pjevačica je pokazala videom koji je objavila na društvenoj mreži, a osim dobrog izgleda, Britney se primila vježbanja kako bi bila u što boljoj formi za turneju na koju kreće za dva mjeseca.

- On je trener i sve mora biti jednostavno savršeno - rekla je Spears za magazin 'People' te usput otkrila da za gotovo svaki video koji snimaju 'potroše' oko četrdeset pokušaja.

VIDI OVO: Novi trend: Povećavanje bradavica je sada IN!?

Zanimljivo je i da videe često snima njen sin Sean (12), koji s vremena na vrijeme prisustvuje napornim treninzima svoje mame.

KAD POZNATI POLUDE Britney je kišobranom napala fotografa, Gibson vrijeđao sve

- Ranije je snimao Sam, ali je to sve bilo jezivo naporno, a sa Seanom je brže i jednostavnije - objasnila je Spears.

Inače, pjevačica i njezin dečko krajem prošle godine pojavili su se na košarkaškoj utakmici i time potvrdili svoju vezu. Par se upoznao 2016. tijekom snimanja spota za njezin hit ‘Slumber party’.

VIDI OVO: 5 zabluda o seksu u koje svi vjeruju!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 15.05.2018.

    nek vježbaju

  • 15.05.2018.

    Bome ovi njen pravo jak.

  • 15.05.2018.

    Dobar ovi njen :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare