To je to što me zanima!

Britney Spears izazvala požar u teretani: 'Da, ja sam kriva...'

Bitno da nitko nije nastradao. Nemoj razbijati glavu. Svakom se ovakva nesreća može dogoditi, samo su neki od komentara na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (38) ponovno radi probleme. I ne, ovaj put se nije potukla s majkom ili napala fotografe već zapalila teretanu. U njoj je provodila i do nekoliko sati dnevno, a kako je došlo do nesretnog slučaja, pjevačica je podijelila sa svojim pratiteljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

but yes …. I burnt it down 🙈. I walked past the door to the gym and flames 🔥🔥🔥🔥 BOOM !!!!!! By the Grace of God the alarm 🚨 went off after that and yippy hoorah nobody got hurt 🙏🏼. Unfortunately now I have only two pieces of equipment left lol and a one-sided mirror gym 🙄🙄🙄 !!!!! But it could be much worse so I’m grateful. Pssss I like working out better outside anyways 🌸🌸🌸🌸🌸 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Bila je to nesreća, ali da, ja sam je zapalila teretanu. Prošla sam pored vrata teretane i vidjela plamenove. Božjom milošću alarm se ubrzo ugasio i nitko nije ozlijeđen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo - rekla je Britney u svom videozapisu na Instagramu.

Brojni pratitelji pružili su joj podršku pišući kako se ovako nešto moglo dogoditi gotovo svakom. 

- Bitno da nitko nije nastradao. Nemoj razbijati glavu. Svakom se ovakva nesreća može dogoditi - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, 'pop princeza' je nedavno zabrinula fanove na društvenim mrežama. Objavila je fotografije na kojima pozira u badiću, a izgledala je, u najmanju ruku, iscrpljeno. 

Osim umornog lica, pratitelji su primijetili njezinu neurednu šminku i frizuru.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.05.2020.

    hahaha izbrisalo mi komentar da su napisali "pišajući" umjeso "pišući". Sram ih je hahah.

  • #mthesec 30.04.2020.

    Ja bi nju izveo na pravi put sto se veli :)))

  • Iskrena mala 30.04.2020.

    Meni ne izgleda iscrpljeno već kao da je konzumirala nedozvoljene supstance.

Komentiraj...
Vidi sve komentare