To je to što me zanima!

Broadway otkazao predstave zbog covida, zaraženi glumac Hugh Jackman se oglasio...

Jackman je na Twitteru objavio da je pozitivan na covid, da ima samo blage simptome, poput curenja nosa i grebanja u grlu, te da će se, čim ozdravi, vratiti na pozornicu
Vidi originalni članak

Brodvejsko uprizorenje filma The Music Man, najnoviji mjuzikl za kojim vlada prava pomama u Velikoj Jabuci, u utorak je otkazano na pet dana, pošto se doznalo da je glavna zvijezda mjuzikla Hugh Jackman pozitivan na covid.

Jackman je na Twitteru objavio da je pozitivan na covid, da ima samo blage simptome, poput curenja nosa i grebanja u grlu, te da će se, čim ozdravi, vratiti na pozornicu. Producenti su objavili da se sve izvedbe mjuzikla otkazuju do 1. siječnja.

I na Instagramu je 53-godišnji glumac objavio post u kojemu obožavatelje obavještava o svojem zdravstvenom stanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

"Samo želim da to čujete od mene. Pozitivan sam na testu za covid. Imam blage simptome i veselim se što ću se ubrzo vratiti na pozornicu. Šaljem vam ljubav i želim sretnu i zdravu novu godinu", napisao je.

Početkom prosinca objavio je da je primio booster dozu cjepiva, a Sutton Foester, glumica i Jackmanova partnerica u Music Manu, prošli je tjedan objavila da je i ona pozitivna na covid-19. Producenti vjeruju da bi Foster u predstavi mogla nastupiti već 2. siječnja, no Jackson će, čini se, morati pričekati do 6. siječnja.

The Music Man je posljednja u nizu brodvejskih predstava koje su zbog bolesti izvođača uslijed zaraze koronavirusom otkazane.

Među njima su Hamilton, Kralj lavova i Aladdin, čiji su producenti bili primorani otkazati predstave u posljednja dva tjedna s obzirom na to da je virus već bjesnio gradom unatoč obvezi cijepljenja za glumce, tehničku i pomoćnu ekipu te publiku.

HUGH JACKMAN IMA 53 GODINE Najdobroćudnijeg glumca u Hollywoodu mama je napustila kada je imao osam godina

Neke su se predstave ove godine u potpunosti ugasile. Jedna od njih je legendarni blagdanski show u kojemu nastupa ansambl preciznog plesa poznat pod nazivom Rockettes i ove godine slavi 75 godina, a prikazuje se u raskošnoj njujorškoj dvorani Radio City Music Halla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Održavanje popularnih mjuzikla Jagged Little Pill i Ain't Too Proud otkazano je tjednima prije nego što je planirana produkcija zbog slučajeva zaraze koronavirusom i spore prodaje ulaznica tijekom uobičajeno užurbane blagdanske sezone.

Nalet zaraze novim sojem koronavirusa omikronom nije mogao doći u gore vrijeme za Broadway, koji je ponovo počeo s radom tek u rujnu nakon 18-mjesečnog lockdowna zbog pandemije.

Siječanj i veljača tradicionalno su najslabiji mjeseci kada je posrijedi privlačenje publike u brodvejske dvorane, a velikim su mjuziklima potrebne popunjene dvorane da bi ostvarili prihod. 

The Music Man se trenutačno prikazuje u pretprogramu, a službena premijera zakazana je za 10. veljače. Potražnja za ulaznicama je već velika unatoč službeno najvišoj cijeni od 699 dolara po ulaznici. Na crnome internetskom tržištu karte se navodno prodaju i za više od 2000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare