To je to što me zanima!

Bruce je na setu imao velikih problema: 'Preko slušalica u ušima su mu govorili tekst'

Šuškalo se da glumac pati od demencije upravo zbog priča da zaboravlja tekst na setu, ali obitelj se oglasila u srijedu o njegovom stanju i pojasnila o čemu se radi
Vidi originalni članak

Bruce Willis imao je kognitivne probleme tijekom snimanja filmova, nije mogao zapamtiti rečenice koje je trebao izgovoriti, rekao je izvor za Page Six. Bivša supruga glumca Brucea Willisa (67), Demi Moore (59), obznanila je javnosti da Bruce ima afaziju, odnosno poremećaj govora. Osim toga, rekla je i da zbog toga odustaje od glumačke karijere, koja mu je jako puno značila. 

- Svi su znali da je imao probleme. Baš svi, glumci i cijela ekipa. Obitelj je uskočila, morali su se početi brinuti o njemu - dodao je izvor pa nastavio: 

- Imao je slušalice u ušima, preko njih je slušao što treba reći iduće. Zbog toga je bilo jako teško raditi s njim. 

U jednom trenutku su počeli koristiti dvojnika, i to ne samo za scene akcije, već za većinu scena koje je trebalo snimiti. 

- Postalo je preočito da ima problema. Za barem jedan projekt u kojem je Willis bio, njegovo vrijeme u scenama je smanjeno zbog problema. Snimao bi tri dana - rekao je. Nekad su filmovi snimani bliže Willisovoj kući kako bi mu bilo lakše jer više nije mogao glumiti. 

Bruce ima nekoliko projekata u najavi, kao što su 'Vendetta', 'Fortress: Sniper’s Eye' i 'White Elephant', kao i 'Fortress 3' u pred-produkciji. 

VIDA DEMARIN ZA 24SATA Doktorica o afaziji koju Bruce Willis ima: 'Najčešće bude zbog moždanog ili povrede mozga'

Šuškalo se da glumac pati od demencije upravo zbog priča da zaboravlja tekst na setu, ali obitelj se oglasila o njegovom stanju i pojasnila o čemu se radi. 

- Želimo vas obavijestiti da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Ovo je jako izazovan trenutak za obitelj i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi i podršci. Idemo kroz ovo zajedno, kao obitelj, a htjeli smo obavijestiti fanove jer znamo koliko vam on znači, ali i koliko vi značite njemu - rekla je Demi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NenadZG 31.03.2022.

    Tužno. Hvala za filmove i zabavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare