To je to što me zanima!

Bruce Willis je sve gore, jedino glas bivše žene prepoznaje: Ona ga zove i provodi vrijeme s njim

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obitelj se bori s prihvaćanjem tužne vijesti o dijagnozama, a svjesni su, kaže izvor, i da glumac neće zauvijek biti uz njih
Vidi originalni članak

Bruceu Willisu (67) prošle je godine dijagnosticirana afazija, bolest mozga zbog koje se povukao iz glume, a nedavno je otkriveno i da glumac boluje od demencije. Cijela je obitelj uz njega kako bi mu pružila podršku, a tu je i njegova bivša supruga Demi Moore (60).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova supruga Emma Hardis Willis s bivšom je Willisovom suprugom u dobrim odnosima i obje se trude da pomognu glumcu u teškim trenucima, piše Radar Online.

Izvor blizak obitelji otkrio je kako glumac lakše prepoznaje glas njegove bivše supruge od drugih, zbog čega Moore svakodnevno razgovara s njim dok mu se stanje sve više pogoršava.  

- Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom i Emmom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Bruce čuo njen glas. Bruce ne može puno pričati, i čini se da shvaća malo od onoga što mu govore - rekao je izvor, a nadodao i da je obitelj svjesna da glumac neće biti zauvijek uz njih.

Obitelj se, kaže izvor, bori s prihvaćanjem tužne vijesti o bolesti glumca, ali su sretni jer je Willis 'još uvijek prisutan' i željno iščekuje dolazak svog prvog unuka.

- Obitelj cijeni svaki trenutak. Odlučan je ostati koherentnim i lucidnim što je dulje moguće kako bi njegov unuk imao sretna sjećanja na djeda koji je bio prisutan i aktivan u njegovom ili njezinom životu. Čvrsto je uvjeren da će bebi dati najbolje od sebe. Ima dana kad ugledaju starog Brucea, ali oni su kratki - otkrio je izvor te dodao za kraj:

I RANIJE PRIMIJETILI ZNAKOVE Bruce Willis nije uspio pucati na setu filma. Pitao je ekipu što on radi ovdje. Imao i bubicu u uhu

- Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bilo je bolno gledati ga kako propada. Starijim kćerima nedostaje stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im duhovite savjete.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • oldschool-south 24.02.2023.

    Najžalosnije od svega što će ga ljudi pamtiti kakav je sad, a ne što je bio, ljudska hrana......bolest je to....al Bruce je za mene top, bio i ostao!

  • 🦋reti 🦋 20.02.2023.

    Što će ti sve kada razum izgubiš, samo prazno tupilo.

  • bvn nekretnine 20.02.2023.

    Steta bio je top

Komentiraj...
Vidi sve komentare