To je to što me zanima!

Bruno iza sebe ima tužnu priču: 'Najveća prekretnica bila mi je kada mi je preminuo otac...'

Ovaj veliki obožavatelj Elvisa, priznao je kako je nastup za njega bio emotivan. Prve glazbene korake napravio je kao dijete
Vidi originalni članak

Audicija je prošla lijepo, svi su rekli 'da'. Severina je imala lijepe komentare. Tončijev komentar je isto bio zanimljiv za shvatiti. On je rekao da bi pustio moj glas, ali ne bi mene. Što sad to znači? Nasmijao se Bruno Rački, kandidat showa 'Superstar', koji je u subotu otpjevao pjesmu 'If I Can Dream' Elvisa Presleyja i prošao dalje.

'SUPERSTAR' ANKETA Deset kandidata prošlo je dalje u natjecanje. Tko je po vašem mišljenju bio najbolji?

Ovaj veliki obožavatelj Elvisa, priznao je kako je nastup za njega bio emotivan. Prve glazbene korake napravio je kao dijete. Studira Fakultet elektrotehnike i računarstva, a u budućnosti bi se svakako želio nastaviti baviti glazbom. 

- Svi me podržavaju, sestra je bila sa mnom, brat svira gitaru i on je profesionalac, zajedno sviramo, imamo bend 'Valovi' - rekao je Bruno za RTL.

'SUPERSTAR' Bruno pjevao baš poput Elvisa Presleyja, Seve: Zašto nemamo grudnjake da ti ih sad bacamo?

Priznao je kako mu je najveća prekretnica bila kada mu je preminuo otac. 

- Nakon toga sam moram biti samostalan, počeo sam puno više raditi na sebi, zaraditi koji euro - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zorozimba 22.10.2023.

    Žao mi je ljudskih tragedija ali je li se radi o showu o potencijalnim uspješnim pjevačima ili o naricanju nad tužnim događajima iz prošlosti, teškom djetinjstvu, tragedijama itd.

  • Nnnn 22.10.2023.

    Bravo, bravo, bravo👍👍🏆

  • direktni crveni karton 22.10.2023.

    Zato je Voice jedini show koji vrijedi što se tiče pjevanja.. Dođeš, odradiš nastup, ako valjaš ideš dalje a ako ne ideš domaNema tužnih priča, veselih priča itd... ili znaš pjevat ili ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare