To je to što me zanima!

Bruno Kovačević voli plavuše: Tko je njegova fatalna pratilja?

MODERNA DJEVOJKA Na premijeru dokumentarca Bruno Kovačević prvi je put javno izveo djevojku Mateu Franić kojoj je bijeli sako malo pobjegao i otkrio previše
Vidi originalni članak

Uz Brunu sam zavoljela skijanje kao da sam postala Janica Kostelić, rekla nam je djevojka HTV-ova sportskog novinara Brune Kovačevića (47).

Atraktivna plavuša i bivša rukometašica Matea Franić (26) osvojila je Kovačevićevo srce čim su se upoznali. Prije dvije godine spojila ih je, kako doznajemo, Brunina kolegica Mila Horvat (33). Sportski novinar i sam je kao dijete trenirao skijanje, koje mu je najdraži sport, ali tu ljubav ne može podijeliti sa svojom dragom. Zagrepčanka ima problema s koljenom pa joj je ta aktivnost zabranjena.

- Iskreno sam uvjerena da će film konkurirati za Oscara jer dosad se nitko nije natjecao sa sportskim dokumentarcem - podupire dečka bankarica.

Odjevena u bijelo strukirano odijelo ispod kojeg nije nosila grudnjak, Matea je odvažno istaknula raskošne obline.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • direktor 24.04.2015.

    presvukla se tek kad se saplela preko ivičnjaka i spala na asfalt, poderala sako na laktu

  • direktor 24.04.2015.

    tri dana je takva odala okolo, nije se presvukla

  • direktor 24.04.2015.

    ajde sestro da si se bar malo zakopčala, pa došla si na predstavu filma o kostelićima! to je dokumentarac o skijašima a na o 50 nijansi sive ili analna ekskurzija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare