To je to što me zanima!

'Brutalno, to je žena koja može sve': Ecija pozirala naglavačke

Nakon što se nedavno poput Tarzanove Jane namjestila u 'šipražje' i nabacila zavodničku pozu u zlatnom bikiniju, sada se fotkala u drugačijem izdanju...
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (32) itekako uživa u ljetu, a trenutačno se 'brčka' na Korčuli, gdje je 'okinula' novu fotografiju kojom je oduševila fanove na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovih dana glava u oblacima. Na noge isto baš ne možeš računat. Pa bar da sam rukama čvrsto na zemlji - napisala je u opis fotke na kojoj izvodi stoj u badiću.

'Zapanjujuće', 'Brutalno', 'To je žena koja može sve', 'I naglavačke si dobra', 'Prava si bomba', pisali su joj fanovi, a pjevačica Žanamari Perčić (37) joj je poručila: 'Prava si gymnastic Barbie'.

Inače, Ecija je nedavno boravila na Pagu u luksuznom penthouseu, a uz kupanje u moru i sunčanje na terasi, zabavljala se pozirajući ispred kamere. Prvo je iskoristila ananase kao rekvizite za poziranje, a onda se fotkala među palmama.

Poput Tarzanove Jane namjestila se u 'šipražje' i nabacila zavodničku pozu u zlatnom bikiniju i visokim sandalama 'Rimljankama'.

VRUĆE FOTKE Ecija je poželjela biti Tarzanova ljubavnica: Ja Jane, a ti si...?

- Ja Jane. A kako se ti zoveš - komentirala je Ivušić koja je nedavno izjavila kako je najbolji savjet za dobru pozu uvući trbuh i izbaciti stražnjicu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pero Cigla 09.08.2019.

    Kad će ova u životu raditi nešto korisno i smisleno? Za nekoliko godina više nitko neće raditi ništa, svi će samo stajati doma i naslikavati se za instagram i tako plivati u parama, i svijet će propasti. Instagram, i općenito zaradu preko interneta treba ukinuti.

  • 3sh 07.08.2019.

    Ni jedna normalna osoba, koja ima svoj život, se ne naslikava svaki dan u badiću. Ovo je čisto traženje sponzora.

  • Aj ća. 06.08.2019.

    A nes ti stvari... Lako joj napravit stoju uz stablo, sta se nije makla dalje od stabla, ono, da ne nasloni noge na nesto.. pff

Komentiraj...
Vidi sve komentare