To je to što me zanima!

Bubnjar lovio Kardashianku za guzu na crvenom tepihu Oscara

Na ovogodišnjim dodjelama Oscara, Kourtney Kardashian prvi put je nadmašila svoju sestru Kim. Iako su do sada mnoge Kardashianke prisustvovale after partyjima, Kourtney je prva koja prošetala tepihom
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (42) pojavila se na crvenom tepihu Vanity Fair partyja sa zaručnikom, glazbenikom Travisom Barkerom (46) koji ju je primio za stražnjicu pred iznenađenim fotografima.

EKSKLUZIVNA SNIMKA: POGLEDAJTE KAKO JE WILL SMITH OŠAMARIO KOMIČARA CHRISA ROCKA KOJI MU JE UVRIJEDIO ŽENU:

Kourtney je ponosno pozirala, a bubnjar benda Blink 182 nije skidao ruke s nje. Lovio ju je za guzu pred svima. 

Kardashianka je za Vanity Fair party nakon dodjele Oscara, odabrala dugu svečanu haljinu s čipkom i šljokicama.

Za ceremoniju dodjele Oscara imala je crnu haljinu, a ni tada se nije suzdržavala od vrućih poljubaca sa svojim partnerom. Za crveni tepih odabrala je elegantnu crnu vintage haljinu dizajnera Thierry Muglera bez naramenica.

Iako su do sada mnoge Kardashianke prisustvovale after partyjima, Kourtney je prva koja je prošetala crvenim tepihom i prisustvovala samoj ceremoniji dodjele Oscara, čak je nadmašila i sestru Kim Kardashian (41) koja još nije imala tu priliku.

SKANDALOZNI OSCARI Pogledajte cijeli video šamara: Jedan detalj sa snimke otkriva da Will Smith i Rock nisu glumili

Kourtney je u veljači prošle godine na svom Instagram profilu potvrdila vezu s Travisom. Par je do tada nekoliko mjeseci uspješno tajio svoju vezu od javnosti, a prije toga su godinama bili bliski prijatelji.

No, otkako je svijet doznao da su skupa, Travis i Kourtney ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Zaručili su se u listopadu prošle godine nakon samo osam mjeseci veze.

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jakosamo 28.03.2022.

    Liku se očito prihe...balo....

  • Nap* 28.03.2022.

    To da ih se vidi na naslovnicama

  • bosanac 28.03.2022.

    Travis je jedan od najboljih bubnjara, ali brate ovo mi nikako ne ide. Cijenim te kao muzičara, ali ovo je too much za mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare