To je to što me zanima!

Bujni dekolte Salme Hayek bio u prvom planu kod Lettermana

Meksička glumica u show Davida Lettermana došla je u tamnozelenoj dekoltiranoj haljini koja je istaknula njezinu vitku liniju dok je u prvom planu bio bujni dekolte
Vidi originalni članak

Glumica je u Las Angelesu promovirala svoj posljednji film 'Puss In Boots' (Mačak u čizmama). Na crvenom tepihu glumici se pridružila kćer Valentina (5) koju ima s bogatašom Francoisom Henrijem Pinaultom. No Salma Heyek (45) u smeđoj haljini koju je odjenula na premijeri nije plijenila toliko pogleda kao sutradan kada se pojavila u showu Davida Lettermana.

Glumica je za tu prigodu odjenula tamnozelenu dekoltiranu usku haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju. Prije ulaska u studio u New Yorku, odlično raspoložena Salma pozirala je pred okupljenim fotografima u vrtoglavo visokim potpeticama dok je u prvom planu bio njezin bujni dekolte. Glumica je nedavno, pričajući o ulozi u tom filmu, otkrila da je za nju to bilo potpuno novo iskustvo. Osim Salme, koja je u animiranom filmu posudila glas najviše zbog svoje kćeri Valentine, to je učinio i Antonio Banderas (50). 

- Doista sam uzbuđena što će i moja kći vidjeti 'Mačka u čizmama'. Sa mnom je bila kroz cijeli proces i pokazivala sam joj crteže mog lika. Problem je nastao kada sam joj trebala objasniti da moja mačka nije stvaran lik i da je riječ o mom glasu - rekla je glumica u svibnju tijekom predstavljanja crtića.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • keko14 03.05.2012.

    uhh..

  • 25.10.2011.

    Nije kao Monika Bellucci al' ne bi joj oprostio......

  • ptbc 25.10.2011.

    Trnita, to je objektivno novinarstvo - zlo nije zlo ako je od "tvojih". Jesi primjetila da nemaju ni jednu riječ o suđenju Mesić-Petričić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare