To je to što me zanima!

CafeTV na čak 88 stranica! Mrle, Ivanka i Cody ispraćaju staru i nazdravljaju novoj 2022. godini

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...
Vidi originalni članak

Kako drukčije završiti ovu 2021. nego sa stilom. Na našem posljednjem ovogodišnjem snimanju za naslovnicu CafeTV-a bilo je i više nego zabavno. Ivanka Mazurkijević hrabro je zajahala konja Codyja, a Damir Martinović Mrle ipak ju je bodrio sa zemlje. Snimanje su završili na šanku. A kako drukčije...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Valjalo je ispratiti staru i nazdraviti novoj godini. I, ne, nijedna životinja nije ozlijeđena tijekom snimanja U velikom intervjuu Mrle i Ivanka ispričali su nam sve o ‘nesuđenom’ vjenčanju, planovima u 2022., a prisjetili su se i početaka veze.

Odabrali smo i lica godine. U velikom specijalu našeg TV magazina na čak 24 stranice donosimo intervjue s Ivom Babić, Daliborom Matanićem, Dušanom i Sarom Bućan, Albinom, Dinom Jelusićem i Gracijom Filipović.

Iako je film grdno stradao u 2020., serije kao da nisu osjetile hladnu ruku pandemije. Čini se da ni brojem, a sigurno ne kvalitetom, ne zaostaju za onim pretpandemijskim vremenima. Izdvojili smo njih desetak koje preporučujemo pogledati, ako već niste.

Prvog dana siječnja bit će dvije godine kako nas je napustio velikan hrvatskoga glumišta - neponovljivi Ivo Gregurević. Otišao je na isti dan kao i glumac kojemu se divio, Fabijan Šovagović.

KIOSCI U PLAMENU U petak Cafe TV! Obiteljska idila Joška Čagalja Joleta: 'Kod nas je veselo od Badnjaka do Nove'

Donosimo vam i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino, streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata na čak 88 stranica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare