To je to što me zanima!

Cage optužen za zlostavljanje: Supruga pratila njegovu žrtvu?

Žena tvrdi da je glumac bio nasilan prema njoj prošlog mjeseca na festivalu u Beču, a pritom je bio pod utjecajem velike količine opijata
Vidi originalni članak

Vickie Park tvrdi kako je vezu s glumcem Nicolasom Cageom (54) započela u lipnju 2017., a otada su nekoliko puta prekinuli. Kaže da je Cage postao nasilan kada su bili zajedno prošlog mjeseca na filmskom festivalu Slash u Beču. 

Park je, kako pišu američki mediji, rekla na sudu da je Nicolas bio 'utjecajem velike količine opijata', a traži i zabranu prilaska za njegovu bivšu suprugu, glumicu Alice Kim (34). Ispričala je kako ju Kim uznemiravala i pratila na društvenim mrežama te se zbog nje boji izlaziti iz kuće. 

Sudac je odbio Vickien zahtjev za zabranu prilaska, no odredio je saslušanje krajem ovog mjeseca. Glasnogovornik Cagea i Kim, koji imaju sina Kal-Ela (13), kaže da su optužbe protiv njih apsurdne. 

- Nicolas i Alice kategorično negiraju apsurdne optužbe koje su izgovorene kako bi se ishodila zabrana prilaska - istaknuo je. Cage i Kim su se razveli u siječnju 2016., a glumac je nedavno ispričao da je rastava za njega bila šok. 

- Definitivno nisam vidio da se to sprema, a osjećaji zbog toga su morali otići negdje, pa su otišli u glumu - ispričao je Nicolas. Dodao je kako su on i bivša supruga ostali prijatelji te da je Kim bila jako mlada kada su se vjenčali. 

OSTVARENA ŽELJA Cage je Superman nakon 30 godina: Sina nazvao po njemu

- To je sve što ću reći. I sada, vau, imam 54 godine i opet sam slobodan. To me malo ljuti - zaključio je Cage u intervjuu za The Guardian. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.10.2018.

    ovaj glumac mi nikad nije bio drag injegovi filmovi.

  • 05.10.2018.

    Ko tu koga prati I ko ima zabranu prilaza?

  • tomo100brt 05.10.2018.

    Sve sami manijaci i zlostavljači u filmskoj industriji. Ne možeš se od njih obraniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare