To je to što me zanima!

Cajka Milica Todorović: Kupila sam stan, kupit ću i muža...

Često se osjećam usamljeno. Samoća je moj najveći strah, volim se družiti s ljudima, komunikativna sam. I onda kad ostanem sama kod kuće, ne znam što ću sa sobom, ispričala je
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Milica Todorović (30) gostovala je u emisiji 'Magazin In' kod voditeljice Sanje Marinković (46) te je iskreno odgovarala na pitanja, javlja Alo. Sanja ju je upitala što je za nju sreća, a Milica je nasmijala odgovorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam uvijek imala sve što mi treba. Kupila sam stan, kupit ću i muža. Svi oko mene su zdravi, to je najveća sreća - rekla je i dodala: 'Shvatila sam da sam provela vrijeme s pogrešnom osobom'.

Glazbenicu, pišu srpski mediji, povezuju s košarkašem Markom Jarićem (42) koji je navodno svojim prijateljima rekao da mu se Milica sviđa.

URNEBESAN VIDEO Cajka Milica Todorović imitirala Jelenu Rozgu pa sve oduševila

Ova cajka ne voli javno govoriti o ljubavnom životu, a nedavno je raskinula vezu s glumcem Petrom Strugarom (32).

- Često se osjećam usamljeno. Samoća je moj najveći strah, volim se družiti s ljudima, komunikativna sam. I onda kad ostanem sama kod kuće, ne znam što ću sa sobom. Pustim televizor, uzmem knjigu, ali nije to to, jer bih ja uvijek da to podijelim s nekim. Ja želim naučiti prvo sama sa sobom funkcionirati, jer onda možeš i s drugima funkcionirati. I kad sam u vezi osjećam se usamljeno - ispričala je.

Todorović se proslavila 2005. kada je sa samo 15 godina pobijedila u 'Zvezdama Granda'. Neki od njezinih najvećih hitova su: 'Moje zlato', 'Tri čaše', 'Uporedi me', a te pjesme imaju hrpu milijuna pregleda na YouTubeu.

POGLEDAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE: 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • comments 28.12.2020.

    Vrlo inteligentna, elokventna i svestrano nadarena mlada žena, od cajke ni "c"... 

  • sky linee 28.12.2020.

    Milica simpa djevojka

  • axell 28.12.2020.

    najjaci su mi ovi "kulturnjaci" koji u komentarima pitaju  tko je ova zeleci ispasti rvatine koji ne slusaju srpske pjevacice jer su sve cajke

Komentiraj...
Vidi sve komentare