To je to što me zanima!

Cameron Diaz bez šminke na ručku: 'Godine su učinile svoje'

Cameron izbjegava izlazak iz kuće, a ponekad ode na ručak s prijateljima. Paparazzi su ju ulovili ispred restorana u susjedstvu. Ležerno se obukla u traperice i džemper, a nije joj se dalo ni našminkati
Vidi originalni članak

Cameron Diaz (46) bila je seks ikona devedesetih godina, za njom su uzdisali i muškarci i žene, a njezinim obožavateljima se čini da su godine učinile svoje. Otkako ne 'lovi' muškarce, Cameron se posvetila pisanju knjiga, a filmsku industriju pomalo je zanemarila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Digla je ruke od glume prije tri godine, kada je rekla da joj je dosta mnogobrojnih putovanja zbog uloga. Od tad se više posvetila pisanju knjiga o zdravom načinu života i dosad je objavila dvije knjige. Jedna je bila 'bestseller' prema uglednom The New York Timesu. 

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a ponekad ode na ručak s prijateljima. Paparazzi su ju ulovili ispred restorana u susjedstvu u ležernom izdanju. Obukla je traperice, džemper, a nije joj se dalo čak ni našminkati.

Glumica visoka 174 centimetra, u prošlosti, osvajala je dugim nogama i plavim očima, te bila je velika zavodnica.

Ljubila je mnoge holivudske frajere, među kojima su Jared Leto (47), Matt Dillon (54), Justin Timberlake (37), Alex Rodriguez (43).

Ipak, roker Benji Madden (39) ju je 'ukrao' 2014., kada ih je upoznala prijateljica Nicole Richie (37), koja je u vezi s njegovim bratom Joelom (39). Vjenčali su se 2015. u svom domu na Beverly Hillsu, a ceremonija je bila intimna.

NINA MARTINA SE PREPOLOVILA, A IRENA JE NEPREPOZNATLJIVA: Kako kandidati 'Života na vagi' izgledaju danas? 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 18.01.2019.

    Zena izgleda odlicno, stari..pa to je i bit zivota. Sto trebali bi biti svi biti vjecno mladi i izgledati kao sa 20??

  • kužibaba 17.01.2019.

    Pa normalno,- ali kad je ona uopce bila lijepa???

  • Pumpkin. 17.01.2019.

    Oduvijek ima ozbiljnije crte lica i uvijek je djelovala zrelije od stvarne dobi, takav je tip..

Komentiraj...
Vidi sve komentare