To je to što me zanima!

Cameron Diaz: Vrištala sam i plakala u salonu zbog frizure

Glumica je u emisiji Jaya Lenoa priznala da se osjećala ranjivom nakon što joj je frizerka kosu previše skratila. Ona je doživjela živčani slom, a i frizerka je plakala
Vidi originalni članak

Dogodio se mali nesporazum. Objasnila sam joj kako da me ošiša, ali ona me krivo shvatila, Cameron Diaz tijekom gostovanja u emisiji Jay Lenoa otkrila je da se rasplakala kad joj je prijateljica previše skratila kosu. 

- Briznula sam u plač. Nisam se mogla suzdržati. Osjećala sam se ranjivo bez svoje kose - pričala je Diaz te napomenula da je šišanje pošlo po zlu u prosincu prošle godine par dana prije nego što je trebala ići na odmor. 

- Vikala sam na nju i vrištala. I ona se osjećala jako loše pa je na kraju i ona pustila suzu - rekla je glumica koja će uskoro navršiti 40 godina.

- Kad sam bila u 20-ima jedva sam čekala da navršim 30. Sad se veselim 40-ima. - zaključila je i dodala da se ne boji starenja. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cicciolina 04.05.2012.

    Koliko plitka moraš bit za radit scene oko ovakvih stvari...ošišala me prekratko buhaaaaaaaaaaaaa!!! Pa da je lipa i da ima lipi ten to joj uopće ne bi bija problem, odlično bi joj stalo...ovako je poludila jer će joj sad "ljepota" doć do izražaja i taj široki vrat koji je nabildala...

  • Ovca009 03.05.2012.

    Lijepa je na slikama, ali vidio sam i neke njene slike bez sminke, i sto sad da mislim. Nema biznisa do sou-biznisa.

  • Miss Bean 03.05.2012.

    Slom živaca zbog kose? Što bi tek s pravim problemima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare