To je to što me zanima!

Camillin sin komentirao napise da je njegova majka 'opasna' žena: 'Ovo nije nikakva igra...'

Camilla i Charles upoznali su se još 1970., no tadašnji princ se 1981. oženio za 19-godišnju Dianu zbog pritiska kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

Supruga britanskog kralja Charlesa III. (74) Camilla Parker Bowles (75) ubrzo će postati kraljicom Velike Britanije. Naslijediti titulu kraljice Elizabete II. velika je stvar za Camillu, a njezin je sin otkrio kako se njegova majka nosi sa stresom. 

HARRY ĆE DOĆI SAM Meghan ne želi ići na krunidbu: 'Pisala mu je pismo, a dobila je odgovor kojim nije zadovoljna!'

- Mislim da se promjena događa, ali nije me briga što tko kaže, ovo nije bila nikakva vrsta igre... Udala se za osobu koju je voljela i evo što se dogodilo - rekao je sin buduće kraljice Tom Parker Bowles (48). 

Tom se rečenicom Tom osvrnuo na memoare princa Harrya, koji su podigli veliku prašinu. Harry je u njima napisao da je Camilla opasna te da je spremna činiti različite stvari kako bi o sebi kreirala pozitivno mišljenje, aludirajući da surađuje s medijima koji o njoj kreiraju mišljenje javnosti.

- Ona ima 75 godina, ali znate, teško je to učiniti. Ali nikada se nije žalila - rekao je Camillin sin i naglasio povijesni značaj krunidbe. 

NISU IM CVJETALE RUŽE Elizabeta II. bi danas slavila 97. rođendan: Philipu je tolerirala ljubavnice iz jednog razloga...

Prisjetimo se, Camilla i Charles upoznali su se još 1970., no tadašnji princ se 1981. oženio za 19-godišnju Dianu zbog pritiska obitelji. Karizmatična Diana je do svoje smrti 1997. bila miljenica britanske i svjetske javnosti, a Charles se za vrijeme njihovog braka viđao s Camillom. Par se vjenčao 2005., a Camilla je od onda radila na tome da izgladi svoju reputaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pip22 06.05.2023.

    Realno, on je oduvijek volio Camilu i to je dokazao jer ju je ozenio i s njom je cijeli zivot. Ako gledamo fer, on je natjeran na brak s Dianom zbog obiteljskih samopromocija i igrica. 

  • MalaMisha 27.04.2023.

    Jojjjj užas, šta si ona ne sredi te konjske žute zube, izgledaju ko dva morža

  • Nika0120 24.04.2023.

    Opet pogrešne informacije, Camilla nikad neće biti kraljica jer to ni ne može biti. Elizabetu će naslijediti jedino njen sin, a Camilla ce imati titulu 'kraljice supruge' što bi bilo nešto kao prva dama, ni približno ovlastima kraljice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare