To je to što me zanima!

Cardi B i Billy Porter očarali izgledom na dodjeli nagrada

Reperica Cardi B izmijenila je tri stajlinga. Prvo se prošetala u crnoj haljini leopard uzorka, a onda šokirala haljinom dizajnerice Else Schiaparelli. Porter je definitivno iznenadio izborom 'šešira'
Vidi originalni članak

Ovaj vikend u Los Angelesu održala se prestižna dodjela nagrada, American Music Awards. Kao i svake godine, na ceremoniji su se okupili brojni poznati i za bliceve paparazza pripremili najbolje odjevne kombinacije. Među njima su se posebno istaknula dva neobična kostima. Evo tko se ovaj put zaigrao u ormaru...

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reperica Cardi B (29), koja je bila i voditeljica programa, na dodjeli je izmjenila tri stajlinga. Naime, prvo se prošetala u crnoj haljini leopard uzorka, a zatim odjenula haljinu dizajnerice Else Schiaparelli. 

S obzirom da je druga haljina bila u crnoj boji, Cardi B obogatila je izgled crnim veom i zlatnom maskom uz koju su se vidjele i ogromne zlatne naušnice. Na rukama je imala duge rukavice sa zlatnim prstima. 

U trećoj kombinaciji pozirala je pred paparazzima s osvojenom nagradom. Na sebi je imala šljokičasto bež haljinu s veom u istom tonu.

Fotografije 'maskiranog' outfita s dodjele podijelila je i na Instagram profilu te dobila mnoštvo komplimenata od strane vjernih pratitelja. 

- Pretvorila si American Music Awards u dodjelu modnih nagrada; Ikona mode - pisali su joj. 

'GLEDAJTE MOG PRIJATELJA!' Cardi B prvi put srela Roberta Pattinsona i oduševila se: 'Osjećam se kao tinejdžerica!'

Osim Cardi B, modnom kombinacijom na dodjeli nagrada pažnju je privukao i američki proslavljeni glumac i pjevač Billy Porter (51). 

Billy se crvenim tepihom prošetao u nebesko plavom odijelu uz koji je iskombinirao šešir u obliku kišobrana u istoj boji. 

Kasnije je u tome i nastupio. 

POKLON DEČKA REPERA Cardi B za rođendan dobila vilu sa šest spavaćih soba, sedam kupaonica, bazenom i studijem

Južnokorejski bend BTS na ovogodišnjoj dodjeli osvojio je najviše nagrada. Kući su odnijeli kipiće za izvođača godine, najbolji pop duo ili grupu te za najbolju pop pjesmu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare