Obavijesti

Show

Komentari 8

Cardi B za rođendan dobila vilu sa šest spavaćih soba, sedam kupaonica, bazenom i studijem

Cardi B za rođendan dobila vilu sa šest spavaćih soba, sedam kupaonica, bazenom i studijem
3

Jednostavno ne vjerujem da je napravio ovo. To je nevjerojatno. S jedne strane toliko sam sretna što me stvarno sluša, a ne da se samo smiješi i klima glavom, napisala je reperica ispod objave na Instagramu

VIDEO

Reperica Cardi B prije nekoliko dana proslavila je 29. rođendan. Pratiteljima na Instagramu pokazala je luksuzan dar koji joj je poklonio dečko Offset (29). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:57

- Moja ljubav - napisala je Cardi B na početku objave. 

- Govorila sam Setu kako želim uložiti u nekretnine za kratkoročni najam u DR i drugim Karipskim zemljama (s obzirom na to da ljudi na tim lokacijama ljetuju cijelu godinu) no, osjećala sam se kao da se on ne slaže sa mnom i da bi radije uložio u nešto drugo - nastavila je reperica uz videozapis nove nekretnine koju joj je za rođendan poklonio reper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

- Pogriješila sam. Jednostavno ne vjerujem da je napravio ovo. To je nevjerojatno. S jedne strane toliko sam sretna što me stvarno sluša, a ne da se samo smiješi i klima glavom, a s druge to što ne misli da su moje ideje o ulaganju novca bezveze. I treće, zahvalna sam što je pitao mog oca da zajedno sudjeluju u ovome. Njih dvojica i sin su mi najvažniji muškarci u životu. Jako me veseli kada su bliski i kada ovako učvrste svoje prijateljstvo - napisala je. 

- Volim vas i ne mogu dočekati da ovaj mamurluk prođe kako bi vam mola pokazati koliko sam vam zapravo zahvalna - zaključila je Cardi B.

Sudeći prema videozapisu koji je objavila reperica, nekretnina ima šest spavaćih soba i sedam i pol kupaonica. Većina prostorija u vili imaju pogled na ocean koji jednostavno ostavlja 'bez daha'. Uz kuću se nalazi i tzv. 'beskonačni bazen', a na imanju je postavljen i zasebni studio, piše People.

Cardi B na torbu za trogodišnju kći potrošila 320 tisuća kuna
Cardi B na torbu za trogodišnju kći potrošila 320 tisuća kuna

Cardi je u ponedjeljak proslavila rođendan u plesnoj dvorani. Dečko Offset podijelio je na Instagramu fotke s raskošne zabave i napisao: 

- Sretan rođendan gospođo Cephus. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin