To je to što me zanima!

Cardi B je objavila 'vrući' ples Jelene Karleuše na Instagramu

Nije poznato je li Cardi obožavateljica folk dive, no očito je kako zna o kome je riječ. Na Instagramu je podijelila njezinu snimku s koncerta na kojoj ju je označila
Vidi originalni članak

Kontroverzna folk pjevačica Jelena Karleuša (42) osvojila je Balkan, no vjerojatno nije mislila kako će je prepoznati i ostali diljem svijeta. I to ne bilo tko, nego poznate 'face'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Jelene Karleuše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Jelena je početkom rujna imala nastup u Ohridu, gradu Sjeverne Makedonije. Kako bi najavila svoj nastup na beogradskom splavu 'Port', Jelena je objavila snimku svog prethodnog nastupa na Instagram 'storyju'.

Provokativno je plesala i pitala obožavatelje jesu li spremni za Beograd. Uz to, tagirala je repericu Cardi B (27). Snimku je vidjela i reperica, koja ju je podijelila i označila Jelenu. 

Nije poznato je li Cardi obožavateljica folk dive, no očito je kako zna o kome je riječ.

Reperica je inače nedavno bila u središtu skandala nakon što je objavila kako se razvodi od supruga i repera Offseta. U sudskim dokumentima navodi se kako nema izgleda za pomirenje te da je veza između Cardi i Offseta nepovratno prekinuta. Reperica se nada kako će razvod proći dogovorom obiju strana.

STVARNOST VS. INSTAGRAM Jelena, jesi li to ti? Karleuši je ponovno proradila 'peglaonica'

Prema objavama na društvenim mrežama, izgledalo je kao da njihov brak i dalje funkcionira, no Offsetova nevjera ipak im je presudila.

- Offset je Cardi prilično varao, ali ona je zbog djeteta to zanemarivala. Nije željela biti osramoćena, ali sada joj je dosta - rekao je izvor za strane medije. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Cura na zadatku 02.10.2020.

    Slicnan image:)))

  • Cirenac 02.10.2020.

    Obje su samo za jednokratnu upotrebu.

  • theshitdisturber 01.10.2020.

    stvar WAP u pozadini je od Cardi, a refren koji se čuje “there's some whores in the house“ se definitivno odnosi na Karleušu

Komentiraj...
Vidi sve komentare