To je to što me zanima!

Carrie Fisher na 'Dan Ratova zvijezda' dobila svoju zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu

Fisher je umrla 2016. godine, a sada se pridružuje kolegama iz 'Ratova zvijezda', Harrisonu Fordu i Marku Hamillu, i to u hollywoodskoj turističkoj atrakciji koja prepoznaje velikane iz industrija zabave
Vidi originalni članak

Potvrđeno je da će Carrie Fisher 4. svibnja dobiti poznatu zvijezdu na 'Hollywood Walk of Fame' u čast jednoj od najomiljenijih osoba iz franšize 'Ratova zvijezda'.

Fisher je umrla 2016. godine, a sada se pridružuje kolegama iz 'Ratova zvijezda', Harrisonu Fordu (80) i Marku Hamillu (71) i to u hollywoodskoj turističkoj atrakciji koja prepoznaje velikane iz filma, televizije, glazbe i drugih industrija zabave. Sve zvijezde ovog trojca nalaze se u bloku 6800 na Hollywood Boulevardu, u blizini mjesta gdje je 1977. godine i debitirao originalni film. 

PREDOSJEĆALA JE Debbie Reynolds imala je viziju da će joj kći Carrie preminuti

Carrie je glumila Leiu Organu, koja se u šest filmova pretvorila iz princeze u generala koji predvodi snage dobra u borbi protiv opresivnih režima koji žele kontrolirati daleku galaksiju.

Billie Lourd će prihvatiti zvijezdu u ime svoje majke, a obožavatelji su dugo vodili kampanju da upravo ona dobije zvijezdu na Bulevaru slavnih. 

CARRIE FISHER 'Imala je srčani udar 15 minuta prije nego je sletio zrakoplov'

Podsjetimo, Carrie Fisher imala je srčani udar  27. prosinca 2016 godine, 15 minuta prije no što je zrakoplov, u kojem se vozila iz Londona u Los Angeles, sletio. Potom je glumica bila hitno hospitalizirana te se nalazila u teškom stanju. Tijekom njenog boravka na intenzivnoj njezi, mnogi njeni kolege na društvenim mrežama pozvali su fanove da se mole za njeno zdravlje. No, Fisher je izgubila bitku. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare