To je to što me zanima!

Bivši muž Monice Belluci sada se na pijesku igra s 30 godina mlađom zgodnom suprugom

Slavni glumac Vincent Cassel je nakon braka sa ženom, koju mnogi smatraju najljepšom na svijetu, oženio 30 godina mlađu manekenku o kojoj malo toga znamo, ali znamo da privlači poglede
Vidi originalni članak

Vrele i suhe plaže Rio de Janeira zasigurno su ljepše od tmurnih i hladnih oblaka iznad Europe. Upravo u Brazilu odmor provode  atraktivna manekenka Tina Kunakey (24) zajedno sa suprugom, holivudskim glumcem Vincentom Casselom (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je vezu s Tinom započeo nakon razvoda od Monice Bellucci, a zajedno imaju kći Amazonie, rođenu 2019. godine.

Osim kupanja u moru i odmora na pijesku, par je izmijenio i nekoliko strastvenih poljubaca i zagrljaja. Tina je na sebi imala uski bijeli bikini, dok je Vincent nosio žute kupaće.

UKRALA JE PAŽNJU NA PLAŽI Glumac se mučio na dasci, a svi gledali njegovu mlađahnu ženu

Zanimljivo je da Tina, kao i Monica, ima talijanske korijene, a dolazi iz afričke države Togo od oca Marokanca i majke sa Sicilije. Sa Vincentom pola vremena živi u Brazilu gdje ih se često može zateći na plaži, a Tina obično ukrade svu pozornost.

Tina tvrdi kako nije imala pojma tko je Vincent kada su se upoznali, a shvatila je koliko je popularan tek kada su ih počeli slijediti paparazzi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Realno1985 12.01.2022.

    Pravi Francuz, Cassel, Depardieu, Belmondo, Reno, sve ljepotan do ljepotana.

  • SadoDado 12.01.2022.

    Ako ništa drugo čovjek ima vrlo dobar ukus. Monicca je bila ljepotica u mladosti a bome je i sada u zrelim godinama. A bome je i ovaj curetak jako oku ugodan. Tako da,Vincente kapa dole.

  • Nives je bomba za sve vas👌 11.01.2022.

    Jadna ti je ona kako joj je na tom dedi pa da vedri i oblaci parama jedino u komi 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare