Show

Komentari 12

Glumac se mučio na dasci, a svi gledali njegovu mlađahnu ženu

Glumac se mučio na dasci, a svi gledali njegovu mlađahnu ženu

Slavni glumac Vincent Cassel je nakon braka sa ženom, koju mnogi smatraju najljepšom na svijetu, oženio 30 godina mlađu manekenku o kojoj malo toga znamo, ali znamo da privlači poglede

Nakon razvoda od Monice Bellucci, Vincent Cassel (55) započeo je vezu s manekenkom Tinom Kunakey (24), koja sada traje već pet godina, a nedavno su proslavili i treću godišnjicu braka. Atraktivna Tina, koja je uspjela osvojiti bivšeg supruga mnogima najljepše žene na svijetu, sada s njim ima kćerku Amazonie rođenu 2019. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je prohodao 2016. godine, a upoznali su se na Ibizi kada je Tina imala samo 19 godina. Nakon što je javnost saznala za vezu, Tina je od strane medija i Monicinih obožavatelja godinama doživljavala 'razapinjanje', no nikada nije komentirala niti se obazirala na prozivke. Neki su tvrdili da je manekenka samo glumčev hir, no oni su dokazali suprotno.

Zanimljivo je da Tina, kao i Monica, ima talijanske korijene, a dolazi iz afričke države Togo od oca Marokanca i majke sa Sicilije. Sa Vincentom pola vremena živi u Brazilu gdje ih se često može zateći na plaži, a Tina obično ukrade svu pozornost. Ovoga je puta savršeno tijelo istaknula u bijelom bikiniju s tamnim točkicama.

*EXCLUSIVE* Vincent Cassel enjoys some downtime with his wife and daughter in Rio de Janeiro

Tina je karijeru započela u Madridu, a nakon što je snimila dva uspješna glazbena spota, karijera joj je krenula uzlaznom putanjom. Otišla je u London, naučila jezik, a onda ju je ASAP Rocky, dečko megapopularne pjevačice Rihanne, angažirao za svoj kratki film. 

*EXCLUSIVE* Vincent Cassel enjoys some downtime with his wife and daughter in Rio de Janeiro

Veza s popularnim glumcem donijela joj je svjetsku popularnost, a tada su je počeli primjećivati brendovi poput Diora, brojni giganti u beauty industriji, ali i urednici prestižnih časopisa. Zanimljivo je napomenuti da Tina tvrdi kako nije imala pojma tko je Vincent kada su se upoznali, a shvatila je koliko je popularan tek kada su ih počeli slijediti paparazzi.

Tina ima brata i sestru, a s obitelji je veoma bliska. U školi je trenirala plivanje, a čak se i natjecala, no u plivačkoj karijeri spriječila ju je ozljeda.

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci