To je to što me zanima!

Ćelavog Morgana Freemana publika je jedva prepoznala: Nosio je rukavicu kao i na SP-u

Morgan je nosio kompresijsku rukavicu do lakta na svojoj paraliziranoj lijevoj ruci dok se na pozornici pojavio u crnom odijelu uz Margot
Vidi originalni članak

Glumac Morgan Freeman (85) zabrinuo je obožavatelje na dodjeli Oscara 2023. jer je izgledao neprepoznatljivo uručujući nagradu zajedno s glumicom Margot Robbie (32).

Morgan je nosio kompresijsku rukavicu do lakta na svojoj paraliziranoj lijevoj ruci. Na pozornici se pojavio u crnom odijelu uz Margot. Rukavicu je nosio i na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru 20. studenog, kada je održao govor. 

Gledateljima je bio drukčiji zbog sijedih brkova, ćelave glave te srebrnih naušnica. Prije je imao gustu sijedu kosu, a sada ju je ošišao skroz.

Freeman je nastradao u prometnoj nesreći 2008., kada mu se auto nekoliko puta prevrnuo na autocesti u Mississippiju. Liječnici su rekli da će se stanje popraviti, ali nažalost je glumčeva lijeva ruka ostala nepokretna zbog ozbiljnog oštećenja živaca. Morgan sada nosi kompresijsku rukavicu kako bi omogućio protok krvi. 

ZAINTRIGIRAO MNOGE Morgan Freeman na otvorenju SP-a u Katru nosio rukavicu samo na jednoj ruci, evo zašto

- Ćelavi Morgan Freeman vjerojatno je najzbunjujuća stvar koju sam do sada vidio ove godine - komentirao je jedan obožavatelj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Chani Kynes 13.03.2023.

    I ćelavi M. F. je prepoznatljivi M.F., a publika kratkovidna. Markantan.je, sa kosom ili bez nje.

  • 13.03.2023.

    Margot bi ja rodija dite

  • bree77 13.03.2023.

    Margot ipak ljepša kao plavuša

Komentiraj...
Vidi sve komentare