To je to što me zanima!

Celzijus zajahala bale sijena pa joj je ispao grudnjak: 'Selo mi dobro stoji, a i ja njemu...'

Hrvatska pjevačica uživa u čarima sela, a trenutke redovito dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Tako je nedavno objavila video na kojem se pokušava popeti na bale sijena
Vidi originalni članak

Svestrana Nives Celzijus (38) na društvenim mrežama svakodnevno pokazuje kako radi kućanske poslove, pozira u kupaćim kostimima, kuha, pleše, a sad je objavila i video kako se pokušava popeti na bale sijena. 

OTVORILA DUŠU Nives iskreno priznala: 'Dečko me ostavio preko konobara...'

Nives je pozirala u kratkim hlačicama i žutom topiću koji joj se pomaknuo za vrijeme penjanja po balu i slučajno joj otkrio grudnjak. 

- Na putu do vrha - napisala je Nives ispod videa, a ispod fotografije koje je objavila dala je do znanja kako uživa u trenucima provedenima na selu. 

- Selo mi dobro stoji, a i ja njemu - tvrdi pjevačica koja je u kratkom vremenu skupila više od 13 tisuća lajkova ispod fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na putu do vrha 🙈

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Inače, Nives je nedavno priznala kako je rijetko ljuta, a čak nije bila ljuta ni onda kad ju je dečko ostavio preko konobara. 

- Ja sam toliko neljuta osoba da kad mi frend kasni sat vremena na dejt u restoranu, ja ga dočekam sa smiješkom i platim mu ručak. Jednom me dečko ostavio preko konobara. Ako ste mislili da je 'post it prekid' ponižavajući, razmislite 2x. Nisam bila ljuta. Čestitala sam mu rođendan 2 mjeseca poslije. Sve sa smiješkom, naravno. Kad mi sisterka bez pitanja uzme ono što sam taman naumila odjenuti, otkinula bih joj glavu točno 2 sekunde, ali je ona već negdje daleko i opušteno šetkara u mojoj dobitnoj kombinaciji i opet nisam ljuta. Jednom sam zaboravljena na nekoliko sati, trudna, s malim djetetom, bez novaca i vode, na plaži u Nici. Nisam bila ljuta - ispričala je pjevačica.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIVES CELZIJUS: 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • nitko poseban 25.08.2020.

    Kukulelee.... možeš ti i niže draga!!!!

  • kritičar1 24.08.2020.

    dajem 4000kn za tu balu koja miriše na čuču dotične.nadam se da ju moj bik bude štel poj--ati,uh greška pojesti a ne poj--ati

  • nitko poseban 24.08.2020.

    Mislim da bih svaki muškarac bio ponosan da mu je ovo žena🥺

Komentiraj...
Vidi sve komentare