To je to što me zanima!

Chef Mate: 'S 20 godina sam izgledao kao pravi zatvorenik'

Iako kuhar nije oduševljen svojim prijašnjim izgledom, obožavateljice su ga obasipale komplimentima, a osim što Mate voli promjene frizura, često mijenja i ljubavni status
Vidi originalni članak

Bilo mi je dvadeset i izgledao sam poput maloljetnog zatvorenika. Nosio sam košulje i cipele, za razliku od danas. Molim vas, obratite pozornost na naušnice. Naravno, u oba uha. Zbilja nisam imao ukusa, napisao je Mate Janković (39) na fotografiju koju je objavio na društvenoj mreži u mlađim danima i time nasmijao svoje pratitelje. 

Iako kuhar nije oduševljen svojim prijašnjim izgledom, obožavateljice su ga obasipale komplimentima.

- Vjerojatno si lomio srdašca mnogih djevojaka tad - napisala je jedna od njegovih obožavateljica dok joj je Janković u uzvratio u svome stilu.

- Lomio sam kamenice u restoranu -  rekao je Mate koji je nedavno obožavatelje iznenadio novom frizurom. Naime, glavu je obrijao na ćelavo. 

Osim što Mate voli promjene frizura, često mijenja i ljubavni status. Naime, s Ivanom Natalijom Bajaj bio je u vezi tri godine i ima sina Andreja (9), zbog kojeg je, kako je svojedobno izjavio, postao odgovoran otac. Za razliku od mnogih javnih osoba koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije djece, Janković sina i obiteljski život drži daleko od očiju javnosti.

- Prema očinstvu imam konzervativan stav. Otac mora biti otac. Kao što je i meni moj bio. Neću reći da sam imao liberalan odgoj, ali imao sam roditelje koji su bili puni razumijevanja. Nisam imao potrebu za buntom tijekom adolescencije. I to samo zato što sam imao normalne roditelje s kojima sam mogao komunicirati. Nisu bili opterećeni dogmama, nego su me odgajali tako da za sebe odaberem najbolje. Ali i da kažem: hvala, molim, dobar dan… Da poštujem ljude oko sebe i da ih uvažavam. A ostalo je sve na meni - izjavio je Mate.

S majkom svog sina prekinuo je nedugo nakon što se, zbog televizijske i poslovne karijere, iz Rijeke preselio u Zagreb gdje je radio na snimanju prvog hrvatskog 'Masterchefa' u kojem je također bio jedan od članova žirija.

Iako su ga tijekom snimanja showa povezivali s voditeljicom Ivanom Nanut, vezu je demantirao, izjavivši da je jedino što ih povezuje zajednička ljubav prema hrani i dobrom vinu. 

Nakon što je vezu opovrgnuo, na jednom od tečajeva koje je vodio, Riječanin sa zagrebačkom adresom upoznao je zgodnu ekonomisticu Ivanu Babić iz Zadra u čijem rodnom gradu je neko vrijeme vodio jedan restoran.

Zbog konstantnog putovanja na relaciji Zadar – Zagreb – Rijeka u kojoj mu živi sin, to mu je postalo naporno, pa je zbog očinskih obaveza napustio projekt. Prema svemu sudeći Janković je prekinuo i višegodišnju vezu s djevojkom.

'CURE' DETALJI Janković je Vištici spominjao vjenčanje, pa se ubrzo 'ohladio'

Nova odabranica njegovog srca do siječnja ove godine bila je Ornela Vištica (28). Glumica je nakon dvomjesečne romanse s promotorom hrvatske gastronomije otkrila zašto joj je 'prekipjelo'.

- Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih - napisala je Ornela u objavi na svojoj društvenoj mreži i zamolila sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da ju ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • alen51 28.08.2018.

    Nije to vidilo chef-a tj. kuhara proda pricu I to je to

  • onedollar1 27.08.2018.

    Meni je on bas dobar

  • zvrkicaa 27.08.2018.

    Od šmokljana do fraera..

Komentiraj...
Vidi sve komentare