Obavijesti

Show

Komentari 17

Chef Mate: 'S 20 godina sam izgledao kao pravi zatvorenik'

Chef Mate: 'S 20 godina sam izgledao kao pravi zatvorenik'
7

Iako kuhar nije oduševljen svojim prijašnjim izgledom, obožavateljice su ga obasipale komplimentima, a osim što Mate voli promjene frizura, često mijenja i ljubavni status

VIDEO

Bilo mi je dvadeset i izgledao sam poput maloljetnog zatvorenika. Nosio sam košulje i cipele, za razliku od danas. Molim vas, obratite pozornost na naušnice. Naravno, u oba uha. Zbilja nisam imao ukusa, napisao je Mate Janković (39) na fotografiju koju je objavio na društvenoj mreži u mlađim danima i time nasmijao svoje pratitelje. 

Iako kuhar nije oduševljen svojim prijašnjim izgledom, obožavateljice su ga obasipale komplimentima.

- Vjerojatno si lomio srdašca mnogih djevojaka tad - napisala je jedna od njegovih obožavateljica dok joj je Janković u uzvratio u svome stilu.

- Lomio sam kamenice u restoranu -  rekao je Mate koji je nedavno obožavatelje iznenadio novom frizurom. Naime, glavu je obrijao na ćelavo. 

Osim što Mate voli promjene frizura, često mijenja i ljubavni status. Naime, s Ivanom Natalijom Bajaj bio je u vezi tri godine i ima sina Andreja (9), zbog kojeg je, kako je svojedobno izjavio, postao odgovoran otac. Za razliku od mnogih javnih osoba koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije djece, Janković sina i obiteljski život drži daleko od očiju javnosti.

- Prema očinstvu imam konzervativan stav. Otac mora biti otac. Kao što je i meni moj bio. Neću reći da sam imao liberalan odgoj, ali imao sam roditelje koji su bili puni razumijevanja. Nisam imao potrebu za buntom tijekom adolescencije. I to samo zato što sam imao normalne roditelje s kojima sam mogao komunicirati. Nisu bili opterećeni dogmama, nego su me odgajali tako da za sebe odaberem najbolje. Ali i da kažem: hvala, molim, dobar dan… Da poštujem ljude oko sebe i da ih uvažavam. A ostalo je sve na meni - izjavio je Mate.

S majkom svog sina prekinuo je nedugo nakon što se, zbog televizijske i poslovne karijere, iz Rijeke preselio u Zagreb gdje je radio na snimanju prvog hrvatskog 'Masterchefa' u kojem je također bio jedan od članova žirija.

Iako su ga tijekom snimanja showa povezivali s voditeljicom Ivanom Nanut, vezu je demantirao, izjavivši da je jedino što ih povezuje zajednička ljubav prema hrani i dobrom vinu. 

Nakon što je vezu opovrgnuo, na jednom od tečajeva koje je vodio, Riječanin sa zagrebačkom adresom upoznao je zgodnu ekonomisticu Ivanu Babić iz Zadra u čijem rodnom gradu je neko vrijeme vodio jedan restoran.

Boris Šćitar/Pixsell

Zbog konstantnog putovanja na relaciji Zadar – Zagreb – Rijeka u kojoj mu živi sin, to mu je postalo naporno, pa je zbog očinskih obaveza napustio projekt. Prema svemu sudeći Janković je prekinuo i višegodišnju vezu s djevojkom.

Janković je Vištici spominjao vjenčanje, pa se ubrzo 'ohladio'
Janković je Vištici spominjao vjenčanje, pa se ubrzo 'ohladio'

Nova odabranica njegovog srca do siječnja ove godine bila je Ornela Vištica (28). Glumica je nakon dvomjesečne romanse s promotorom hrvatske gastronomije otkrila zašto joj je 'prekipjelo'.

- Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih - napisala je Ornela u objavi na svojoj društvenoj mreži i zamolila sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da ju ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu