To je to što me zanima!

'Chick fight': Folkerice Jelena i Zlata psovale se i tukle na setu

Ne želim da me gledaju kao nasilnicu, ali u tom trenutku netrpeljivost među nama je jednostavno kulminirala. Obje smo naglo reagirale, rekla je Jelena za srpski Alo!
Vidi originalni članak

Jelena Jovanović natjecateljica je glazbenog showa 'Zvezde Granda'. Plavokosa Jelena dobila je ulogu u seriji 'Savršen dan' u kojoj također glumi Zlata Đurković, piše srpski Alo!.

Folkerice nisu baš najbolje prijateljice pa su se tako na setu potukle. Prije nego su uopće odradile što su taj dan trebale, počele su se čupati, pljuskati i vrijeđati. 

- Ne želim biti predstavljena kao nasilnica, ali u tom trenutku netrpeljivost među nama jednostavno je kulminirala. Obje smo naglo reagirale - rekla je Jelena. 

Dodaje kako joj je žao što je izbio takav skandal. Nakon što su se izvrijeđale i fizički obračunale, Jelena i Zlata otišle su sa seta. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • GraceKelly 18.04.2013.

    a 'ko su te kokoške?

  • chelseaMG 18.04.2013.

    čemu ovakve vijesti ovih 'poznatih zvezda' zaslužuju da budu u novinama.

  • WOMANIZER 18.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare