To je to što me zanima!

Hemsworth uzima pauzu od glume? Raspored mu je prazan zbog rizika od Alzheimera...

Chris je rekao kako je saznanje da je 'osam do 10 puta vjerojatnije' da će se boriti s Alzheimerom potaknulo nešto u njemu da poželi uzeti malo slobodnog vremena za sebe i obitelj
Vidi originalni članak

Chris Hemsworth (39) odlučio je usporiti u glumačkoj karijeri nakon što je saznao da je pod velikim rizikom da kasnije u životu oboli od Alzheimerove bolesti. Jednom prilikom za Vanity Fair rekao je kako ne planira ići u mirovinu, ali njegovi bliski izvori za Page Six naveli su kako mu sadašnji raspored izgleda jako prazno.

Australski glumac ima četiri nadolazeća projekta, uključujući novu ulogu 'Thora' u nadolazećem nastavku 'Osvetnika' i biografskom filmu o Hulku Hoganu.

'Bilo je šokantno' Chris Hemsworth na snimanju je dobio tešku vijest: Zbog gena mu prijeti Alzheimerova bolest

Međutim, nakon tih projekata, navodi se kako ne planira preuzimati uloge zbog saznanja o visokom riziku od Alzheimerove bolesti. Chris je otkrio je da je pod visokim rizikom dok je snimao dokumentarne serije National Geographica i Disney+.

Nedavno je progovorio o 'intenzitetu' rezultata testa prošlog studenog i naglasio da to nije dijagnoza već samo znak da će bolest vjerojatnije biti u njegovoj budućnosti nego što je za većinu ljudi.

- Većina nas voli izbjegavati govoriti o smrti. Onda odjednom kada vam se kaže da neki veliki pokazatelji zapravo upućuju na to kao na rutu koja će se dogoditi, stvarnost toga upada u oči. Vaša vlastita smrtnost - izjavio je tada glumac.

Dodao je i kako je saznanje da je 'osam do 10 puta vjerojatnije' da će se boriti s Alzheimerom potaknulo nešto u njemu da poželi uzeti malo slobodnog vremena.

- Dovršavao sam stvari za koje sam već bio ugovoren - poručio je i rekao da će pojednostaviti slobodno vrijeme koje želi provesti uz djecu i ženu. Chris sa suprugom Elsom Pataky (46) ima troje djece - Indiu (10) i devetogodišnje blizance Tristana i Sashu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.04.2023.

    Moze si to dozvoliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare