To je to što me zanima!

Chris pretukao Rihannu, a ona ga i dalje voli: 'Jako smo bliski'

Par je krenuo autom na dodjelu nagrade Grammy 2008. kad se na Chrisovu telefonu pojavila poruka jedne žene. Pjevačica ju je pročitala, posvađali su se, a stvari su onda eskalirale i Chris je izgubio kontrolu
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (32) priznala je u podcastu 'Oprah SuperSoul Conversations' da uistinu voli bivšeg dečka Chrisa Browna (31) i da će ga vjerojatno voljeti zauvijek. Prije 11 godina pjevač je otkrio da je nasrnuo na Rihannu te ju pretukao.

POGLEDAJTE VIDEO: Rihanna je bila zaručena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobio je pet godina uvjetne kazne i šest mjeseci je morao raditi za opće dobro. Osim toga, ne smije joj se približiti na bliže od 45 metara. Dama s Barbadosa ističe kako ga zbog tog incidenta ne voli ništa manje nego prije, ispričala je to gostujući kod Oprah Winfrey (66). 

- Trudili smo se da ponovno postanemo prijatelji. Sada smo vrlo vrlo bliski prijatelji - rekla je Rihanna i nastavila: 

- Opet si vjerujemo. Volimo se i vjerojatno ćemo se zauvijek voljeti. To je nešto što se nikada neće promijeniti. To je nešto što se ne može isključiti, ako si osobu ikad volio - pojašnjava.

Istaknula je kako je on bio ljubav njezina života - prva ljubav. Smatra da je i on nju volio jednako koliko i ona njega.

- Ne radi se o tome jesmo li zajedno. Iskreno ga volim. Najvažnije mi je da ima mir. Ja nisam mirna ako je on čak i najmanje nesretan ili usamljen - priča. 

Rihannine riječi potaknule su Winfrey da je upita bi li ikad ponovno mogli biti skupa i oživjeti staru romansu. 

- On je u vezi sam sa sobom. Ja sam sama, ali uspjeli smo zadržati blisko prijateljstvo otkako mi se smije približiti. Radili smo na nama, malo po malo I nije bilo lagano. Nikako nije bilo lagano - tvrdi pjevačica.

PJEVAČICA NE ŠTEDI Rihanna unajmila luksuznu vilu: Mjesečno je plaća 2,7 mil. kuna

Podsjetimo, par je krenuo autom na dodjelu nagrade Grammy kad se na Chrisovu telefonu pojavila poruka jedne žene. Posvađali su se, a stvari su onda eskalirale, Chris je izgubio kontrolu i pretukao ju. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sljastrava 03.09.2020.

    Kuda ide ovaj svijet

  • sexy_trubadur 03.09.2020.

    cek cek ,platit ces ti to sve za otprilike 20 g

  • roman74 03.09.2020.

    Normalno da ste bliski kad te vratio na tvornicke postavke 👌😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare