Obavijesti

Show

Komentari 14

Rihanna unajmila luksuznu vilu: Mjesečno je plaća 2,7 mil. kuna

Rihanna unajmila luksuznu vilu: Mjesečno je plaća 2,7 mil. kuna
8

Pjevačica si bez ustručavanja može priuštiti boravak od nekoliko mjeseci u ovakvoj skupocjenoj vili. Njezino bogatstvo procijenjeno je na vrtoglave 4,2 milijarde kuna....

VIDEO

Čini se kako pjevačica Rihanna (32) ne štedi. Više od godinu dana provela je u Londonu radeći na novom albumu, a sad se 'prebacila' u Ameriku. Boravi u golemoj vili, koja nije u njezinom vlasništvu, pišu strani mediji. Unajmila je luksuznu vilu u blizini mora u poznatom ljetovalištu Hamptons na Floridi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rihanna istaknula guzu

Pokretanje videa...

00:21

Mjesečni najam ove vile je 415.000 dolara, odnosno 2,7 milijuna kuna. Rihanna uživa u pet spavaćih soba, šest kupaonica, a na raspolaganju joj je i privatni bazen. Sve je luksuzno opremljeno. 

Pjevačica se može poslužiti i skuterima za vodu te brodom ako želi negdje otići. Privatnost joj je zagarantirana jer nema bližih susjeda i vila je većinom okružena morem. Vila se proteže na 826 kvadratnih metara. 

Iako se Rihanna sad vratila u Ameriku, kaže kako joj je bilo predivno u Londonu. Kako saznaju strani mediji, Rihanna će odmarati u poznatom ljetovalištu sve do rujna, kad će otići u Malibu. 

Ova vila je ugostila i poznate Kardashianke, Kourtney (41) i Kim (39) tijekom ljeta 2014. godine. 

Pjevačica si bez ustručavanja može priuštiti boravak od nekoliko mjeseci u ovakvoj skupocjenoj vili. Nedavno je osvanula na trećem mjestu liste najbogatijih glazbenika Sunday Timesa. Njezino bogatstvo procijenjeno je na vrtoglave 4,2 milijarde kuna. Osim glazbe koju stvara, za njezin debeli bankovni račun zaslužno je i partnerstvo s francuskim luksuznim brendom LVMH te linija seksepilnog donjeg rublja koju je lansirala pod nazivom 'Savage x Fenty'. Prošle godine je zauzela prvo mjesto Forbesove liste najbogatijih žena u glazbenoj industriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin