To je to što me zanima!

Chris Rock ne želi se javiti Willu Smithu nakon isprike: 'To je bio samo pokušaj da popravi imidž'

Osim komičara, i korisnici na Twitteru su primijetili da Smith nije iskren jer je u istom videu kraj sebe na stolu ima bocu vode brenda 'Just water' čiji je vlasnik njegov sin Jaden Smith
Vidi originalni članak

Komičar Chris Rock (57) 'ne planira' kontaktirati Willa Smitha (53) nakon što se glumac službeno ispričao jer ga je ošamario na dodjeli Oscara, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smith je u petak putem Instagrama rekao da je uzeo posljednja četiri mjeseca da 'radi' na sebi nakon incidenta na Oscarima u ožujku ove godine.

Izvor za strane medije tvrdi da Chris trenutno nije spreman obnoviti prijateljstvo i rekao je da je Willova isprika bila samo pokušaj da popravi svoj javni imidž.

- Chris ne planira kontaktirati Willa. Will treba oprost javnosti, a ne Chris - rekao je izvor.

Podsjećamo, Smith je u petak na YouTubeu, Instagramu i Facebooku objavio video naziva 'It's been a minute...' (Prošla je minuta) u kojemu se ispričava Rocku za svoje ponašanje.

- Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati - rekao je u videu, a također se ispričao i Chrisovoj majki te njegovoj cijeloj obitelji.

NAKON WILLOVE ISPRIKE Rock u šali usporedio Smitha s osuđenim reperom: 'Svi danas pokušavaju biti žrtve...'

Nakon toga našao se na udaru kritika na Twitteru jer je u istom videu kraj sebe na stolu ima bocu vode brenda 'Just water' čiji je vlasnik njegov sin Jaden Smith (24). Mnogi su odmah zaključili da je iskoristio ispriku za promociju 'svog' proizvoda.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • avi75 03.08.2022.

    a bi mu se ja ispričala... u uličici po noći....

  • Zagreb u srcu 03.08.2022.

    To je bio pokušaj da popravi imidž,a šta govori onda tvoj potez,pobrao si šamarčinu,prihvati ispriku i ajmo dalje a ne sad glumiti žrtvu koja je pobrala šamarčinu bez razloga i ajmo sad od toga narednih 100 godina raditi show

  • 03.08.2022.

    A i ne mora,sad ga zanositi udesno,triba mu kontra jednu složit da ga stavi u vagu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare