Obavijesti

Show

Komentari 16

Rock u šali usporedio Smitha s osuđenim reperom: 'Svi danas pokušavaju biti žrtve...'

Rock u šali usporedio Smitha s osuđenim reperom: 'Svi danas pokušavaju biti žrtve...'
6

Komičar trenutačno nastupa u sklopu svoje svjetske turneje 'Ego Death'. Također se dotaknuo teme 'šamara' tijekom nedavnih nastupa u New Jerseyju i New Yorku, na kojima je s njim nastupao i Kevin Hart

Nakon što se Will Smith (53) oglasio na društvenim mrežama kako bi se ispričao za šamar komičaru  Chrisu Rocku (57) tijekom dodjele Oscara 2022., Rock je kasnije na svom nastupu kroz šalu komentirao situaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Usporedio je Smitha s bivšim izvršnim direktorom Death Row Recordsa i reperom, Sugeom Knightom (57) koji se trenutačno nalazi u zatvoru jer je 2015. godine autom pregazio čovjeka i ubio ga, prenosi Page Six.

- Svi pokušavaju biti j****e žrtve - rekao je Rock tijekom nastupa u Fox Theatreu u Atlanti u petak navečer.

- Ako svi tvrde da su žrtve, onda nitko neće čuti prave žrtve. Čak i mene kad je udario Suge Smith... Sutradan sam otišao na posao, pokupio djecu. Svatko tko kaže da riječi bole nikada nije dobio udarac u lice - dodao je Rock.

Dubrovnik: Chris Rock u romantičnoj šetnji s djevojkom Lake Bell

Komičar trenutačno predstavlja svoj novi materijal za stand-up u sklopu svoje svjetske turneje 'Ego Death'. Također se dotaknuo te teme tijekom nedavnih nastupa u New Jerseyju i New Yorku, na kojima je s njim nastupao i Kevin Hart (43).

Smith je u svojoj posljednjoj isprici Rocku otkrio da je komičar odbio razgovarati s njim o trenutku koji kako kaže, smatra 'neprihvatljivim'.

Will Smith zbog videa u kojem se ispričava Rocku opet na meti kritika: 'Samo promovira brend'
Will Smith zbog videa u kojem se ispričava Rocku opet na meti kritika: 'Samo promovira brend'

- Obratio sam se Chrisu i poruka koja se vratila je da nije spreman za razgovor, ali kada bude, javit će se - rekao je Smith u videu objavljenom na YouTubeu.

- Reći ću ti, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad god si spreman za razgovor - poručio mu je.