Show

Komentari 4

Chris Rock ne želi se javiti Willu Smithu nakon isprike: 'To je bio samo pokušaj da popravi imidž'

Chris Rock ne želi se javiti Willu Smithu nakon isprike: 'To je bio samo pokušaj da popravi imidž'

Osim komičara, i korisnici na Twitteru su primijetili da Smith nije iskren jer je u istom videu kraj sebe na stolu ima bocu vode brenda 'Just water' čiji je vlasnik njegov sin Jaden Smith

Komičar Chris Rock (57) 'ne planira' kontaktirati Willa Smitha (53) nakon što se glumac službeno ispričao jer ga je ošamario na dodjeli Oscara, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Smith je u petak putem Instagrama rekao da je uzeo posljednja četiri mjeseca da 'radi' na sebi nakon incidenta na Oscarima u ožujku ove godine.

Izvor za strane medije tvrdi da Chris trenutno nije spreman obnoviti prijateljstvo i rekao je da je Willova isprika bila samo pokušaj da popravi svoj javni imidž.

- Chris ne planira kontaktirati Willa. Will treba oprost javnosti, a ne Chris - rekao je izvor.

Podsjećamo, Smith je u petak na YouTubeu, Instagramu i Facebooku objavio video naziva 'It's been a minute...' (Prošla je minuta) u kojemu se ispričava Rocku za svoje ponašanje.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

- Javio sam se Chrisu i odgovorio mi je da još nije spreman razgovarati i da će mi se javiti kad bude. Zato ću ti sada reći, Chris, ispričavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad budeš spreman razgovarati - rekao je u videu, a također se ispričao i Chrisovoj majki te njegovoj cijeloj obitelji.

Nakon toga našao se na udaru kritika na Twitteru jer je u istom videu kraj sebe na stolu ima bocu vode brenda 'Just water' čiji je vlasnik njegov sin Jaden Smith (24). Mnogi su odmah zaključili da je iskoristio ispriku za promociju 'svog' proizvoda.

Dubrovnik: Chris Rock u romantičnoj šetnji s djevojkom Lake Bell