To je to što me zanima!

Chrissy Teigen je raznježila fanove objavom: 'Trudna sam'

Voditeljica i manekenka rodila je kći Lunu u travnju 2016. Ona i njen suprug John Legend iskreno su pričali o problemima sa začećem. Chrissy se sada veseli još jednoj bebi
Vidi originalni članak

Da mogu, bila bih trudna do kraja života, rekla je Chrissy Teigen (31) nedavno. Voditeljica i manekenka kratkim je videom svijetu obznanila da je trudna. Na snimci, Chrissy je pitala svoju jednogodišnju kćer Lunu što je to 'mami u trbuhu', a Luna je uskliknula: 'Beba!'. 

Teigen je dodala kako je sretna što više ne mora skrivati trudnoću te može ponosno pokazivati svoj trudnički trbuščić. Našalila se da je dijete 'sigurno Johnovo'. 

Još prije rođenja kćeri u travnju 2016., Chrissy i njen suprug John Legen iskreno su progovarali o problemima sa začećem, zbog čega su zatražili pomoć stručnjaka. Luna je začeta potpomognutom oplodnjom, a par je sam izabrao spol djeteta, zbog čega su mnogi Chrissy napali, no ona se nije dala smesti. 

- Okružena sam s ljudima otvorenog uma pa sam zaboravila da se ovo što sam napravila smatra kontroverznim - napisala je Teigen na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BarneyStinsonNPH 22.11.2017.

    Prelijepa

  • 22.11.2017.

    čestitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare