To je to što me zanima!

Christina Aguilera savjetnica je za seksualni brend: Neke točke užitka otvaraju se s vremenom

Iako mnogi seksualni život smatraju tabu temom, Christina Aguilera ga je odlučila promovirati. Smatra da žene trebaju više brinuti o vlastitom intimnom zdravlju te da se treba o tome otvoreno pričati
Vidi originalni članak

Pjevačica Christina Aguilera (42) postala savjetnica za seksualni wellness brenda Playground. Dobitnica Grammyja izjavila je za People kako je seksualno zdravlje prioritet u njezinu životu te da joj želja osnažiti žene da skinu stigmu sa seksualnosti i da žive zdrav seksualni život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadam se da ću nadahnuti druge žene da se ne srame govoriti o svojim iskustvima, vlastitom tijelu i seksualnosti i onome što im znače, jer svaka je žena drugačija. Imala sam prilike dobro upoznati svoju vaginu u protekle 42 godine i mogu reći da ondje doslovno postoje točke zadovoljstva koje se otvaraju kako stariš - izjavila je Christina.

PRETJERALA JE? Britney kritizirala plesačice Christine Aguilere da su debele, a ona je otpratila s Instagrama

Istaknula je pritom da na genitalijama postoje četiri različita mjesta čija stimulacija dovodi do vrhunca.

- Ne treba vam partner da biste imali noćni susret sa samom sobom, to mi se jako sviđa. Putujemo i otkrivamo same sebe - izjavila je dobitnica Grammyja.

Također, pjevačica predlaže ženama da se krenu upoznavati što ranije, kako bi imale život s puno užitka. 

- Vagina je epicentar našeg blagostanja - ističe Aguilera, a cilj njezinog rada za brend Playground je stvaranje sigurnog mjesta za žene.

OPET NOSI NAŠEG DIZAJNERA Juraj Zigman o novoj suradnji s Aguilerom: 'Kostim je nastao u tri dana, htjela je biti seksi...'

- Ne premišljamo se kada trebamo kupiti kremu za lice ili šampon za kosu, to nam je normalno i uobičajeno. Naše genitalije isto trebaju ljubav i brigu, a ne pružamo im dovoljno vremena i pažnje - zaključila je pjevačica.

Playground proizvodi intimne preparate za poboljšanje ženskog seksualnog užitka i zdravlja koje je odobrila Američka agencija za hranu i lijekove.

POGLEDAJTE VIDEO: ECIJA IVUŠIĆ O FINANCIRANJU MUŠKARACA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare