Obavijesti

Show

Komentari 5

Juraj Zigman o novoj suradnji s Aguilerom: 'Kostim je nastao u tri dana, htjela je biti seksi...'

Juraj Zigman o novoj suradnji s Aguilerom: 'Kostim je nastao u tri dana, htjela je biti seksi...'
9

Modni dizajner godinama surađuje s Christinom, a opisuje ju kao osebujnu ženu. Za novu kreaciju inspirirao ga je njezin kultni spot iz 2002. godine

VIDEO

Pop zvijezda Christina Aguilera (41) u subotu je otvorila Pride festival u Los Angelesu u odvažnoj kreaciji od crvenog lateksa s potpisom hrvatskog dizajnera Jurja Zigmana (38).

U prepoznatljivom Zigmanovu korzetu i hlačama s prorezima pjevačica je izvela neke od svojih najvećih hitova, a na pozornici u State Historic Parku pridružile su joj se i slavne kolegice Paris Hilton (41), Mya (42) te Kim Petras (29).

- Bila mi je velika čast surađivati s Christinom. Jako je osebujna, a najviše sam radio s njezinom stilisticom koja je skroz 'luda i opičena' - priča nam dizajner, koji s Aguilerom surađuje već godinama.

U njegovu se outfitu Christina pojavila u emisiji Jimmyja Kimmela uživo, kad je izvela svoj hit iz filma "Mulan". Zigmanov kostim nosila je i u Las Vegasu, kao i na dodjeli nagrada People's Choice. A kako je nastala najnovija Zigmanova kreacija za slavnu pjevačicu?

- Za kostim sam imao samo tri dana! Dobio sam njezine mjere unaprijed, sve je dobro ispalo te ga je obukla i zakopčala iz prve. Bilo je dosta timskog rada s njezinim stilistima - kaže Zigman i dodaje kako je u osmišljavanju kostima imao puno slobode.

- Christina je htjela biti seksi. Crvena boja super joj stoji jer je plavuša, a dio kostima su i prepoznatljive gaćice iz njezina kultnog spota 'Dirrty' iz 2002. godine. Trend koji je tad pokrenula bio mi je vodilja, ipak je taj spot inspirirao generaciju - objasnio je.

S obzirom na to da je u ranim 2000-im Aguilera bila na vrhuncu slave, zanimalo nas je je li dizajner već tad maštao o njihovoj suradnji.

- Nikad nisam tako razmišljao, da nekog baš želim obući. Za Christinu ne bih baš rekao da je modna ikona, prije je tu važan njen glas, no imala je taj prepoznatljivi vizualni identitet. Danas sve zvijezde žele biti modne ikone više nego pjevačice, ali Christina je oduvijek bila upravo to - smatra Zigman.

Aguilera je jedna od mnogih slavnih dama koje rado biraju Zigmanov dizajn. Njegove kreacije redovito se pojavljuju u glazbenim spotovima s milijunima pregleda, kao i na najprestižnijim holivudskim dodjelama nagrada i crvenim tepisima.

Popularne reperice Nicki Minaj (39), Cardi B (29), Doja Cat (26) i Meghan The Stallion (27) poludjele su za Zigmanovim korzetima, a odijevao je i pop zvijezde poput Lizzo (34), Rite Ore (31), Fergie (47)... Dok s većinom surađuje "na daljinu", s nekima od njih, poput Cardi, susreo se i uživo.

- Megazvijezde točno znaju što žele. Susret s Cardi bio je vrlo lijep, pun podrške s njene strane. Baš sam zadovoljan. Radit ćemo skupa još vrlo dugo. U svijetu prate tvoj rad bez obzira na to gdje si. Cijeli tim stilista koji me angažirao za ovu kampanju s Cardi B informiran je o svemu što radim i stavljam na Instagram - ispričao nam je dizajner prošle godine.

Američku repericu opisao je kao iznimno profesionalnu, ali i dragu. Njezini stilisti inzistirali su da dođe na probu odjeće u London, a reperica je nahvalila našeg dizajnera rekavši kako nitko ne radi takve korzete.

Juraj Zigman ponovno odjenuo Aguileru: 'Dovoljno prljavo?'
Juraj Zigman ponovno odjenuo Aguileru: 'Dovoljno prljavo?'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu