To je to što me zanima!

Cigi i Skoko o modnim izborima Hrvatica: 'To su ipak predebele noge za jedan takav minjak...'

Albina se tu nije snašla i nije sebe vidjela. To je dijete koje još pjeva u crkvenom zboru i odjenuti ga ovako pa poslati na Euroviziju da predstavi svoju zemlju, mislim da je tu Zigman jako pogriješio, izjavio je Ivica
Vidi originalni članak

Na RTL-ovom modnom sudu kod voditeljice Marije Pajić našli su se domaći modni ekspert Neven Ciganović i modni dizajner Ivica Skoko koji su komentirali i birali najbolje odjevene Hrvatice 2021. godine, a svoja mišljenja i modne kritike su započeli s pjevačicom Albinom Grčić (22).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo bi sve skupa bilo super da je na Karleuši. Albina se tu nije snašla i nije sebe vidjela. To je dijete koje još pjeva u crkvenom zboru i obući ga ovako pa poslati na Euroviziju da predstavi svoju zemlju. Mislim da je tu Zigman jako pogriješio - izjavio je Ivica Skoko.

No Cigi se tu nije složio sa modnim dizajnerom pa mu je uzvratio.

- Ja se ne bih tu složio s Ivicom zato što je to meni bilo super. Čim se ona pojavila, bio sam odmah oduševljen snimkama s probe i kostimom. Ona je iznijela cijeli nastup fenomenalno - dodao je Ciganović.

Skoko se opet nije složio na što mu je Neven objasnio svoje mišljenje.

-To što su nju možda svrstali među gore odjevene, apsolutno ne znači da je loše odjeveno. Mislim da smo tu postigli cilj jer je stvarno bila zapažena - pojasnio je Cigi.

NEVENOV MODNI SUD Ciganović o Kolindi: 'Dovela se u formu, ali ta punđa je užasna'

Nakon Albine voditeljica Marija najavila da modni duo prelazi na komentiranje vjenčanica koja su itekako obilježila 2021. godinu, a započeli su sa Snježanom Mehun (49).

- Snježana je izgledala prekrasno. Oduševila me time što je bila bosa i što je imala tu prekrasnu haljinu što je klizila – rekao je Skoko. 

- Ne znam znaš li pozadinu zašto je bila bosa - upitala ga je voditeljica.

Na to pitanje se dizajner nasmijao i rekao da ne zna razlog, ali da se još nije vidio sa Snježanom kojoj treba uručiti svadbeni poklon na što se Cigi nadovezao.

MODNI SUD Cigi popljuvao Vreću: 'Možda sam konzervativan, ali izgleda kao odbjegla žena iz cirkusa...'

- Moram se složiti s Ivicom. Meni je Snješka izgledala fenomenalno. Imao sam tu čast da sam bio na vjenčanju. Ona je stvarno blistala u vjenčanici. Pozadina bosih nogu je bila što je uganula gležanj, ali to je nije omelo da stvarno uživa u tom vjenčanju i da vjenčanje bude prekrasno - rekao je Ciganović.

Nakon što su prokomentirali prvu mladu modni duo je nastavio sa kritikama vjenčanice odabranice Andreja Kramarića, Mije Ćurković sada Kramarić.

- Kako ti se sviđa ova neobična vjenčanica gospođe Kramarić? – upitala je Pajić.

- Niti smrdi niti miriši. Nešto što su svi hvalili i nešto što je sve diglo kao neku veliku prašinu. Tu je meni jedino lijepa glava. Po meni, za ovakav minjak malo predebele nogice- iskreno je rekao Skoko na što je voditeljica rekla da je Mia na tim fotkama trudna.

ANDREJ JE PRISUSTVOVAO PORODU Nogometaš Kramarić i supruga Mia dobili sina, stigao je Viktor!

 - A trudna je? Onda nemoj molim te da mi čmičak skoči. Nema veze - trudna ili ne trudna, malo je prekratko - pojasnio je Skoko.

Zatim se Cigi nadovezao i prokomentirao da mu se Mijina vjenčanica ne sviđa.

- Meni se ta vjenčanica isto ne dopada, ali u moru vjenčanica koje smo vidjeli ove godine možda je bila malo drugačija od ostalih baš zato što je bila kraća i u principu nekako je djelovala kao haljina za maturalnu večer - rekao je Neven.

Zatim je modni duo nastavio sa odabirom vjenčanice Izabel Kovačić  (29) s kojom su bili više nego zadovoljni.

- Prvo to je toliko prelijepa žena da na sebe stavi ne znam što ona će izgledat savršeno - rekao je Skoko s kojim se složio i Neven.

- Ja se moram složiti jer meni izgleda fenomenalno. Ovo mi je predivna haljina. Ona je inače jako slatka i lijepa cura. Nije išla za nekom ne znam pre pretencioznom haljinom. Dakle za to vjenčanje je htjela imati nešto vrlo jednostavno a opet dosta efektno - pojasnio je svoje mišljenje Cigi s kojim se Skoko u potpunosti složio.

Izabel je inače poznata kao ljubiteljica mode, te da voli minimalističke i decentne outfite.

NEVENOV MODNI SUD Cigi oštro prokomentirao Marka Grubnića: 'Zabljesnuli su me ovi njegovi konjski zubi, ne vidim'

Poslije odabranice Matea Kovačiča voditeljica Marija je najavila Sandru Perković (31) kojoj je 2021.godina bila najbolja do sada a najviše po izboru stylinga.

- Izgleda kao top model. Nemam što za reći osim Sandra na pistu - iskreno je rekao Skoko, a Neven se opet složio s modnim dizajnerom.

- Definitivno je bila njena godina. Na kojem eventu se pojavila zaista je blistala i vidi se da se stvarno dobro osjeća u svojoj novoj figuri - rekao je Cigi.

U ostatku Modnog suda pogledajte komentare na vjenčanicu Katarine Rimac i Mirele Holy, te modni styling pjevačice Adele.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dahvaul 23.01.2022.

    Najjači Cigi kad komentira kak se ko oblači a došo u studio u kariranom prsluku kaj više ni dedeki ne nose i u kariranim hlačama koje ni dedeki od prvih dedeka ne nose.

  • 18.01.2022.

    Ovo je mrak - kad pederi komentiraju izgled ženske!

  • Andjelica 18.01.2022.

    Predebele noge svasta cura je super a haljina manje ali to je njen izbor decki budite realni ne ocjenujete decke

Komentiraj...
Vidi sve komentare