To je to što me zanima!

Cigi: Postajem britanska TV zvijezda, gledat će me Kraljica

BRITANCIMA JE MRAK ‘Smatraju da imam potencijal za zvijezdu i od 13. do 22. 8. snimat će me u Londonu’, rekao nam je Neven. S njim je snimao Justin Jedlica
Vidi originalni članak

Želja najpoznatijeg modnog stiliste u Hrvata, Nevena Ciganovića na korak je do realizacije. Svojom emisijom neće osvajati domaći teren, nego sami ‘otok’. 
 Nakon što je sudjelovao u brojnim TV realityjima Survivoru, Celebrity Big Brotheru, Modnom sudu i Exkluziv Tabloidu, Nevenu Ciganoviću (46) ostavit će se dugi san.

Londonska zvijezda

Modni stilist poznat po britkom jeziku i ljubavi prema estetskoj kirurgiji i tetovažama, dobit će svoju emisiju i to na britanskom Chanelu 4.


- Nema tu nikakve nagrade, to je emisija o meni, i nije riječ o nikakvom realityju. Što ću raditi i kako su to zamislili još ne znam jer nisam dobio scenarij, zasad samo znam da snimamo u Londonu - rekao nam je Neven Ciganović koji je nedavno osvajao naklonost u Australiji snimajući realityju ‘Kuća lutaka’.

S njim je snimao Justin Jedlica (36) koji je potrošio 1,3 milijuna kuna kako bi izgledao kao Barbikin prijatelj. 


Ide mi u životu

- Bit ću onakav kakav jesam, zato su me i izabrali. U mojoj pojavi i kroz moje Instagram statuse pronašli su u meni potencijal kojem trebaju posvetiti emisiju. Prikazat će se na britanskom Chanel 4, a imaju u planu snimati još neke nastavke sa mnom. To je ukratko to. Naravno, ugostit ću neke svoje prijatelje- rekao nam je poznati modni stilist koji se 2008. vratio u Hrvatsku iz Amerike.

Njegov životni moto 'Bolje da me svi mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam' bit će mu nit vodilja u britanskoj prijestolnici dok bude svojim osebujnim likom i djelom osvajao poene kod hladnih i rezerviranih Britanaca.

Kao nekadašnji model u Italiji, Neven je osvajao editorijale, a potom desetak puta išao pod nož. Kako ništa nije htio skrivati, priznao je da je dva puta uljepšavao nos, silikonom povećao usnice te dva puta pojačao jagodične kosti i bradu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Jersey 07.08.2017.

    Nateže Cigi ovog Kena 😁

  • vanna31 04.08.2017.

    Nije bolest sve što boli!!

  • bijesna baba 04.08.2017.

    Pa uplasih se

Komentiraj...
Vidi sve komentare