Obavijesti

Show

Komentari 34

Cigi: Postajem britanska TV zvijezda, gledat će me Kraljica

Cigi: Postajem britanska TV zvijezda, gledat će me Kraljica
1

BRITANCIMA JE MRAK ‘Smatraju da imam potencijal za zvijezdu i od 13. do 22. 8. snimat će me u Londonu’, rekao nam je Neven. S njim je snimao Justin Jedlica

VIDEO

Želja najpoznatijeg modnog stiliste u Hrvata, Nevena Ciganovića na korak je do realizacije. Svojom emisijom neće osvajati domaći teren, nego sami ‘otok’. 
 Nakon što je sudjelovao u brojnim TV realityjima Survivoru, Celebrity Big Brotheru, Modnom sudu i Exkluziv Tabloidu, Nevenu Ciganoviću (46) ostavit će se dugi san.

Londonska zvijezda

Modni stilist poznat po britkom jeziku i ljubavi prema estetskoj kirurgiji i tetovažama, dobit će svoju emisiju i to na britanskom Chanelu 4.


- Nema tu nikakve nagrade, to je emisija o meni, i nije riječ o nikakvom realityju. Što ću raditi i kako su to zamislili još ne znam jer nisam dobio scenarij, zasad samo znam da snimamo u Londonu - rekao nam je Neven Ciganović koji je nedavno osvajao naklonost u Australiji snimajući realityju ‘Kuća lutaka’.

S njim je snimao Justin Jedlica (36) koji je potrošio 1,3 milijuna kuna kako bi izgledao kao Barbikin prijatelj. 


Ide mi u životu

- Bit ću onakav kakav jesam, zato su me i izabrali. U mojoj pojavi i kroz moje Instagram statuse pronašli su u meni potencijal kojem trebaju posvetiti emisiju. Prikazat će se na britanskom Chanel 4, a imaju u planu snimati još neke nastavke sa mnom. To je ukratko to. Naravno, ugostit ću neke svoje prijatelje- rekao nam je poznati modni stilist koji se 2008. vratio u Hrvatsku iz Amerike.

Njegov životni moto 'Bolje da me svi mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam' bit će mu nit vodilja u britanskoj prijestolnici dok bude svojim osebujnim likom i djelom osvajao poene kod hladnih i rezerviranih Britanaca.

Kao nekadašnji model u Italiji, Neven je osvajao editorijale, a potom desetak puta išao pod nož. Kako ništa nije htio skrivati, priznao je da je dva puta uljepšavao nos, silikonom povećao usnice te dva puta pojačao jagodične kosti i bradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško