To je to što me zanima!

Cigi snimio duet s Lille: 'Repam i sugeriram Lidiji što da odjene'

Nisam imao tremu prije ulaska u studio. Samo sam se pojavio u studiju. Znam kakve su mi mogućnosti pa nemam što izgubiti. Lidija zvuči super, a ja sa sobom nikad neću biti zadovoljan, kaže iskreno Cigi
Vidi originalni članak

Još ne znamo kako će se pjesma zvati, no refren glasi 'obuci to'. U biti u pjesmi Lidiji Bačić sugeriram što da odjene, pa se prepucavamo, kaže nam Neven Ciganović.

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U pjesmi Cigi zapravo, kaže, repa.

- Nisam imao tremu prije ulaska u studio. Samo sam se pojavio u studiju. Znam kakve su mi mogućnosti pa nemam što izgubiti. Lidija zvuči super, a ja sa sobom nikad neću biti zadovoljan - kaže iskreno Cigi.

Do suradnje je došlo nakon gostovanja Lidije Bačić u "Modnom sudu". Njen menadžer Fayo, koji je napisao i Cigijev prvi hit "Candyman" prije 25 godina, došao je na ideju da snime pjesmu.

Znači li to da se Cigi opet baca u pjevačke vode i da estrada može odahnuti od njegovih opakih komentara?

- Nikad. Tek sad ću biti upućen u sve estradne pozadinske priče - nasmijao se Cigi, koji je dosad stao na žulj brojnim zvijezdama. No on se time ne zamara.

'OVO JE IPAK PREVRUĆE' Lille je u borbi protiv vrućine odbacila donje rublje: 'Ups, opet sam to napravila...'

- Sve je to samo showbusiness - kaže. Trenutačno ga najviše mori gdje će na more. Naime, u stresu je zbog avionskih letova i gubljenja prtljage po aerodromima, pa pokušava naći neko bliže ljetovalište s direktnim letom jer, kako kaže, nikakva presjedanja ne dolaze u obzir. 

POGLEDAJTE VIDEO: POLIGRAF S LIDIJOM

Idi na 24sata

Komentari 62

  • langweilig 21.07.2022.

    Jake pjevacice, pjeva po satorima i po bazenima gdje je nitko ne dozivljava. Ostalo ue fotosop. Jedino sto je visoka 1,80m. Noge krive, oko bjezi, nasminkana prejako a ostalo dogradila

  • Obi wan kenobi 21.07.2022.

    Svijet ide u krivom smjeru

  • sljastrava 21.07.2022.

    Našla tikva,čep

Komentiraj...
Vidi sve komentare