To je to što me zanima!

Cigi zavodi umetcima za kosu i tetovažom na licu: 'Razmišljam o tijari iznad svojih obrva...'

Ovu odluku ne podržavaju Ciganovićevi prijatelji koji smatraju da već ima dovoljno specifično lice te mu dodatni 'zahvati' i ukrašavanje tintom nisu potrebni
Vidi originalni članak

Stilist i društveni kroničar Neven Ciganović (47) svoje pratitelje nerijetko šokira objavama na društvenim mrežama. Ovaj put promijenio je imidž, a brojnim pratiteljima za oko je zapela i neobična tetovaža na licu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim tetovaže, Ciganović je nabacio i umetke za kosu, a brojni pratitelji pozitivno su komentirali novi stil. Iako je uvijek spreman za nove estetske zahvate, a tinta za ukrašavanje tijela nije mu strana, Cigi se ipak nije odlučio na ekstravagantni korak tetoviranja lica. Barem ne za stalno. 

Riječ je o Henna tetovaži koja je sve popularnija na hrvatskom tržištu, a nakon dva tjedna crtež se bezbolno skida s tijela. 

OPET JU PROZVAO Cigi opleo po Karleuši: Ukrala mi je stajling, nema slučajnosti

- Već neko vrijeme razmišljam o tetoviranju lica. Meni je moje lice sve pa mi se shodno tome teško odlučiti na takav korak. Takvu tetovažu volim vidjeti na drugima, a nekada sam malo i ljubomoran kada vidim kako im stoji - rekao je Cigi i dodao: 

- Sviđa mi se kako mi stoji pa sada intenzivno razmišljam o tom potezu. Tetovirao bi krunu poviše obrve, ali možda malo manju. Tijaru - s osmijehom na licu priča nam Neven.

Ovu odluku ne podržavaju Ciganovićevi prijatelji koji smatraju da stilist već ima dovoljno specifično lice te mu dodatni 'zahvati' nisu potrebni. 

- Čak se i slažem s njima, ali sa mnom se nikada ne zna. Ništa ne planiram. Nedavno sam tetovirao rebra, a uskoro na tijelo stavljam još dvije. Na specifično mjesto - rekao je tajnoviti stilist. 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • D3letedUs3r 13.08.2020.

    Udri grome i budi precizan

  • dinamary 12.08.2020.

    Vidjela sam ga nedavno u Splitu, bio je u drustvu Olje...i ona ima pletenice u svim bojama...vjerovatno mu je ona i uzor. Meni osobno...grozno

  • 12.08.2020.

    Dosao vrag po svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare