To je to što me zanima!

Ciglenečki o povratku na male ekrane: 'Planiram ostati kod kuće dok Leon još malo stasa'

Leonu je tek mjesec i pol, svakako planiram ostati kod kuće dok još malo stasa tako da točan termin povratka još nisam dogovarala s urednicima, ispričala je voditeljica
Vidi originalni članak

Voditeljica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Maja Ciglenečki (31), trenutačno je na porodiljnom dopustu. U prosincu prošle godine rodila je drugog sina Leona pa sada vrijeme provodi uz njega i starijeg sina Luku.

Maja se prije nekoliko dana pojavila u 'Dobro jutro, Hrvatska' te je kao gost pravila društvo kolegama Ognjenu Golubiću (47) i Zlati Mück Sušec (35). 

- Leonu je tek mjesec i pol, svakako planiram ostati kod kuće dok još malo stasa tako da točan termin povratka još nisam dogovarala s urednicima. Do tada, lijepo je svratiti u omiljeno radno okruženje makar u ulozi gošće - rekla je za tportal.

MAJA CIGLENEČKI Voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ u iščekivanju prinove: 'Sin Luka će biti brižan brat'

Prije nekoliko mjeseci smo je pitali jesu li joj kolegice Zlata Mück Sušec i Doris Pinčić (32) dale koji savjet s obzirom na to da su obje majke dvoje djece.

- Naravno. Budući da obje kombiniraju zahtjevne poslovne obveze s obiteljskim životom i odgojem mališana, korisno je bilo poslušati njihova iskustva, pogotovo kad se radi o interakciji braće i sestara i različitim karakterima djece - rekla nam je tada.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • StjepanValjak 01.02.2021.

    ostani dok ne završi faks

  • Krušo Hagur 01.02.2021.

    Ma je li? Biti doma bezveze.

  • pošten 01.02.2021.

    Pre ljepa zena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare