To je to što me zanima!

Cijela obitelj mi je završila bez krova nad glavom. Hvala svima

Znam da nije bitno, ali baš smo ovo ljeto adaptirali cijeli stan. Kada sam vidjela kako se zidovi razmiču, pomislila sam: 'Što mi je ovo trebalo'. Ma jedino što je bitno je da su mi suprug i djeca zdravi, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Panika zbog korone: Severina glanca Kebinu vilu, a Igor leži...

Snažan potres pogodio je Zagreb u nedjelju u jutarnjim satima, a potresne fotografije i videozapisi 'zatrpale' su društvene mreže. Brojni građani gledali su kako im se u desetak sekundi ruši sve što su godinama gradili, a jedna od njih je i glumica Anja Šovagović Despot (56) koja je zbog potresa morala tražiti novi dom.

- Osjećam se očajno, ali i odlično jer smo blagoslovljeni na neki način. Najvažnije je da smo živi, zdravi i okruženi divnim prijateljima. Hvala Jerku i Đanki Rošini, našim spasiteljima. Ustupili su nam stan jer je naša zgrada dobila certifikat 'crveno' što znači da je neuporabljiva te da u njoj više ne smijemo boraviti - rekla nam je poznata glumica.

U trenutku potresa bila je u stanu sa suprugom, glumcem Draganom Despotom (56) te dvoje djece. 

- Osjećaj je bio nestvaran. Bili smo kod kuće s obzirom na to da poštujemo odluku 'ostani doma' i pridržavamo se svih mjera. Iako je situacija bila alarmantna, ostali smo toliko pribrani i uspjeli ponijeti maske i sredstva za dezinfekciju - priča nam Anja dok pakira svoje stvari. Iz stana nije uspjela ponijeti sve vrijedne stvari. Al' nije niti bitno. U ovim trenutcima jedino što joj je važno je obitelj. 

- Znam da nije bitno, ali baš smo ovo ljeto adaptirali cijeli stan. Kada sam vidjela kako se zidovi razmiču, pomislila sam: 'Što mi je ovo trebalo'. Ma jedino što je bitno je da su mi suprug i djeca zdravi - kaže glumica.  

Posebno se zahvalila službi za spašavanje koji su svoj posao odradili profesionalno. Ispričala nam je i kako su jedan dimnjak koji je mogao pasti na kuhinju sanirali odmah. 

Na pitanje je li zna kada će se moći vratiti u svoj stan, Anja nam je odgovorila.

- Ne znam ništa. Uzdam se u Boga i u Pavla Kalinića i nadam se da će poduzeti sve potrebne mjere. Za kraj nam je rekla kako su i njezina majka, ali i brat, glumac Filip Šovagović ostali bez krova nad glavom. Privremeno, naravno. 

- I Filipov stan je nastradao. Nalazi se u Mesničkoj ulici, a upravo sanira krov. Zahvalila bih se svima koji su se uključili u saniranje ove cijele situacije. Hvala susjedima i svim dobrim ljudima - rekla nam je glumica za kraj. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Panika zbog korone: Severina glanca Kebinu vilu, a Igor leži...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 25.03.2020.

    Želim vam sve najbolje!

  • enter2018 25.03.2020.

    Bude tebe HDZ zbrinuo.ne brinem za tebe

  • wutang 25.03.2020.

    Zašto iz gradski i državnih ureda ne kažu kako je nedavno Austrija poslala upozorenje za neke zgrade koje je sagradila Austrougarska i kojima je istekla garancija ukoliko nisu sanirane i prilagođene novim standardima. Bečka arhiva uredno šalje te papire kako koja zgrada gubi 100 godišnje jamstvo za sigurnost življenja u njima. To istražite i neka se objavi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare