To je to što me zanima!

Claudia progovorila o estetskim zahvatima: 'Stavila sam filere prošle godine. Uhvatili ste me!'

Poljakinja je nakon burnih ispada s jedne i druge strane odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe. Zbog toga je u najnovijim objavama na Instagram profilu zaigrala igru 'istina ili laž' sa svojim pratiteljima
Vidi originalni članak

Prepucavanja na relaciji Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (41) napokon su stala no, glavna tema javnosti postala je nova djevojka 'Gospodina savršenog' Claudia Lucia Pioch (27). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Poljakinja je nakon burnih ispada s jedne i druge strane odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe. Zbog toga je u najnovijim objavama na Instagram profilu zaigrala igru 'istina ili laž' sa svojim pratiteljima. 

Obožavatelji su Claudiji pisali pretpostavke o njoj, a ona je na njih odgovarala i tako otkrivala nove pojedinosti o sebi.

Osim što je ponovila kako ljubav između nje i Gorana nikad nije prestala, Poljakinja je otkrila je li se ikada podvrgnula nekim estetskim zahvatima. 

- Imaš filere u usnama i popravila si nos - napisao joj je pratitelj, a ona mu je odgovorila: 

- Nikada nisam bila na operaciji nosa. Moja čeljust i obrazi također su prirodni! Stavila sam samo filere u usne prije godinu dana. Tu ste me uhvatili.

Želiš još zabave? Otvori Videoteku i uživaj!

Uz to, Claudia je dobila brojne upite na račun svoje kilaže. 

- Snažnija sam i zdravija više nego što sam ikad bila. Ovo je moje tijelo i sretna sam kako izgledam i što sam sve postigla. Visoka sam 165 centimetara i imam 44 kilograma. Dosta trčim i brzo gubim kilažu, ali trenutno nisam na nikakvoj dijete. Cilj mi je biti fit i zdrava - objasnila je u storyjima.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 17.04.2021.

    Šta je ovo ? Pa njoj kad šmrklji cure , ravno u usta . Idi skrati vilicu za 5 centi

  • StjepanValjak 17.04.2021.

    imali smo Hanu sada imamo i Klaudiju tko će izdržati s dvije

  • ..lola. 17.04.2021.

    Ovaj "maneken" nikog ne voli, a vjerojatno ni one njega. Djeluju kao kakvi likovi iz igrica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare