Show

Komentari 51

Claudia progovorila o estetskim zahvatima: 'Stavila sam filere prošle godine. Uhvatili ste me!'

Claudia progovorila o estetskim zahvatima: 'Stavila sam filere prošle godine. Uhvatili ste me!'

Poljakinja je nakon burnih ispada s jedne i druge strane odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe. Zbog toga je u najnovijim objavama na Instagram profilu zaigrala igru 'istina ili laž' sa svojim pratiteljima

Prepucavanja na relaciji Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (41) napokon su stala no, glavna tema javnosti postala je nova djevojka 'Gospodina savršenog' Claudia Lucia Pioch (27). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Poljakinja je nakon burnih ispada s jedne i druge strane odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe. Zbog toga je u najnovijim objavama na Instagram profilu zaigrala igru 'istina ili laž' sa svojim pratiteljima. 

Obožavatelji su Claudiji pisali pretpostavke o njoj, a ona je na njih odgovarala i tako otkrivala nove pojedinosti o sebi.

Osim što je ponovila kako ljubav između nje i Gorana nikad nije prestala, Poljakinja je otkrila je li se ikada podvrgnula nekim estetskim zahvatima. 

- Imaš filere u usnama i popravila si nos - napisao joj je pratitelj, a ona mu je odgovorila: 

- Nikada nisam bila na operaciji nosa. Moja čeljust i obrazi također su prirodni! Stavila sam samo filere u usne prije godinu dana. Tu ste me uhvatili.

Želiš još zabave? Otvori Videoteku i uživaj!

Uz to, Claudia je dobila brojne upite na račun svoje kilaže. 

- Snažnija sam i zdravija više nego što sam ikad bila. Ovo je moje tijelo i sretna sam kako izgledam i što sam sve postigla. Visoka sam 165 centimetara i imam 44 kilograma. Dosta trčim i brzo gubim kilažu, ali trenutno nisam na nikakvoj dijete. Cilj mi je biti fit i zdrava - objasnila je u storyjima.

Najčitaniji članci