To je to što me zanima!

Clooney i Amal u Veneciji su obavili i građansko vjenčanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon izlaska iz vijećnice holivudski glumac i britanska odvjetnica mahali su i pozdravljali okupljene. Clooney je nosio sivo odijelo, a Amal bijeli kostim i šešir
Vidi originalni članak

Nakon što su u subotu simbolično izmijenili zavjete na svečanosti u hotelu Aman Canal Grande, Georgea Clooneyja (53) i Amal Alamuddin (36) u ponedjeljak oko 13 sati i službeno je vjenčao Walter Veltroni (59), bivši gradonačelnik Rima i glumčev dugogodišnji prijatelj. Obavili su vjenčanje i prema talijanskom zakonu.

Sve su pratile brojne kamere, a nakon što su završili sa službenim dijelom, po izlasku iz vijećnice mahali su i s osmijehom pozdravljali okupljene. Kad su ga upitali kako je biti u braku, samo je kratko rekao 'sjajno'. Clooney je bio u sivom odijelu, a Amal je nosila bijeli kostim i šešir. Poslije ceremonije, gliserom su se odvezli Velikim kanalom prema nepoznatoj lokaciji. 

Iako se pretpostavljalo da će mladenci odmah otići na medeni mjesec, gradske vlasti su objavile da će nekoliko ulica u Veneciji biti zatvoreno i danas, pa se nagađa da se slavlje nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • papa rimski 30.09.2014.

    Bas me zanima koliko ce trajat taj brak.

  • iva-87 30.09.2014.

    Prosječna, premršava i samo joj taj veliki nos dolazi još više do izražaja.

  • denim4 30.09.2014.

    Očito ima nešto žena u sebi kad se nakon stotine njih baš s njoj oženio..a i godine su tu pa neće baš tako moći ih mijenjati ko čarape..Žena zna šta radi, još k tome odvjetnica..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare