To je to što me zanima!

Clooney je pozirao s punicom: 'Napokon ju je osvojio šarmom'

Baria je htjela da se Amal uda za Druza, člana islamske sekte. Smatrala je da može pronaći puno boljeg muškarca, komentirao je izvor blizak obitelji o odnosu punice Barie i Georgea Clooneya
Vidi originalni članak

Glumac George Clooney (58) pojavio se na filmskom festivalu u Cannesu u društvu supruge Amal (41) i njezine majke Barie Alamuddin koja je privukla pažnju javnosti. Baria se odlučila za zeleni komplet koji je upotpunila dijamantnom ogrlicom. 

- Izgledate kao jedna sretna obitelj. George jesi napokon rasčistio odnose sa punicom? - komentirali su brojni obožavatelji. Na početku veze ovog slavnog para, punica Baria bila je protiv toga da se George i Amal vjenčaju. Navodno je veliku ulogu odigrala vjera, s obzirom na to da je Aman odgajana u duhu islamske vjeroispovjesti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Baria je htjela da se Amal uda za Druza, člana islamske sekte. I dok se javnosti čini da je Amal odabrala savršenog muškarca, njena majka smatra kako je mogla proći puno bolje i naći muškarca svoje vjere - komentirao je bliski izvor obitelji još 2014. godine.

No, čini se kako je s vremenom glumac ipak pokazao sposobnosti zavođenja. 

- Trebalo je proći neko vrijeme, ali Baria je napokon prihvatila Georgea za zeta. Napokon ju je osvojio šarmom. Ipak, tko bi mogao odoljeti Georgeu Clooneyu? - otkrio je nedavno bliski izvor. Baria je politička novinarka, studirala je na američkom sveučilištu u Bejrutu, a 1972. diplomirala je političke znanosti, novinarstvo i masovne medije. 

George i Amal u lipnju 2017. dobili su blizance Alexandera (1) i Elle (1).

RAZOČARANI GLUMAC Ljuti Clooney: 'Kraljevska beba ukrala mi je slavu na rođendan'

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Brooklyn77 20.05.2019.

    cuj baba hoce muslimana..sto se toga tice, moga je i Dzordz bolje proci nego sta je izabra....

  • _Varešak_ 19.05.2019.

    I punica mu nije za odbaciti.

  • sprangija 18.05.2019.

    On i punica isto godiste

Komentiraj...
Vidi sve komentare