To je to što me zanima!

Clooney s obitelji jedva izbjegao poplave u Italiji: 'Bilo je puno gore nego što možete zamisliti'

Clooney je talijansku vilu kupio 2002. za oko 14 milijuna dolara. Vila ima 25 soba, kazalište na otvorenom i bazen Ponudio je pomoć načelniku mjesta Laglio, na čijem se području nalazi glumčeva vila.
Vidi originalni članak

Glumac George Clooney (60) sa svojim obitelj se našao u razornim poplavama i klizištima koje su u utorak pogodile sjevernu Italiju. Poznato je kako Clooney godinama ljetuje na jezeru Como gdje je vlasnik vile Oleandri iz 18. stoljeća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je puno gore nego što možete zamisliti. Mislim da bi mogle proći godine i potrošiti se milijuni prije no što se sve obnovi - ispričao je Clooney za talijanske medije. Ponudio je pomoć načelniku mjesta Laglio, na čijem se području nalazi glumčeva vila. 

- Ovaj je grad ovdje oduvijek, bit će ovdje i dalje, još jači i vratiti se još bolji. Ovo je vrlo izdržljiv grad - izjavio je glumac.

GEORGE SLAVI 60. ROĐENDAN Kako je Clooney prestao biti 'najpoželjniji neženja': Očarala ga je fatalna odvjetnica Amal...

Clooney je vilu kupio 2002. za oko 14 milijuna dolara. Vila ima 25 soba, kazalište na otvorenom i bazen, prenosi The Sun.
 

Stabla i kamenje koji su skliznuli s obližnje planine protutnjali su i pored Clooneyeve vile, no prema pisanju The Suna,  glumac, njegova supruga Amal (43) i četverogodišnji blizanci imali su sreće i prošli su neozlijeđeni, a oštećenja nije pretrpjela ni njihova imovina.

Spašeno je više od 60 ljudi nakon što su Laglio i drugi gradovi oko jezera Como poplavljeni kada su ekstremne vremenske prilike pogodile zemlju.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinezjapano 30.07.2021.

    14 miliona kuna ne vrijedi ta zgrada. Kada imaš takvo smeće od građevine gdje moraš mjesečno imati barem 10 zaposlenih za održavanje iste sa placom od barem 2.500 eura to te mjesečno dođe bez da trepneš još dodatnih 50.000€ , a godišnje 600.000€, a 20 godina 12.000.000€ tako da ta stračara rupa bez dna pojede samu sebe u 20 godina.

  • 30.07.2021.

    Ne bojim se ja za njega. A gdje su tekstovi o našim ljudima stradalim od poplava i bujica? Jedan dan i zaboravljeni. Ali bitni su neki bogataši.

  • Ovca007_1 30.07.2021.

    Niti je kakav glumac nit je covjek. Smjesna lutka i kabalina marioneta

Komentiraj...
Vidi sve komentare