To je to što me zanima!

CNN iz Bourdainovog serijala izbacio glumicu Asiju Argento

CCN je to napravio nakon što su se u javnosti pojavile optužbe da je glumica zlostavljala kolegu Jimmyja Bennetta 2013. kada je imao 17 godina
Vidi originalni članak

Epizode u kojima je Asia Argento (42) u bilo kojem obliku izbačene su iz serijala 'Upoznavanje nepoznatog' pokojnog kuhara Anthonyja Bourdaina, tvrdi TMZ. CCN je to napravio nakon što su se u javnosti pojavile optužbe da je Argento 2013. zlostavljala kolegu Jimmyja Bennetta (22) kada je imao 17 godina. 

- U svjetlu nedavnih vijesti o Asiji Argento, CNN će prestati emitirati epizode 'Upoznavanje nepoznatog' do daljnje obavijesti - rekao je glasnogovornik američke televizijske kuće za Buzzfeed. Maknuli su tri epizode iz serijala, iz osme sezone 'Rim', iz 10. 'Južna Italija: Peta čizme' i iz 11. 'Hong Kong'. 

Argento se pojavila u dvije epizode, a treću je režirala. CNN je izbacio i dio iz Buenos Airesa, no nije otkrio razloge. Bourdain i glumica su se navodno upoznali dok je snimao epizodu u Rimu, koja se prvi put emitirala 2016. 

Bennett koji tvrdi da je žrtva Argento kaže da nije htio govoriti o svojoj priči jer je to namjeravao riješiti privatno s kolegicom koja mu je nanijela nepravdu. Dodao je kako je njegova trauma 'isplivala na površinu' prošle godine kada je Argento optužila filmskog producenta Harveyja Weinsteina (66) za seksualno zlostavljanje. 

- Nisam dao izjavu prošlih dana i sati jer sam se sramio i bojao biti dio javnog razgovora - rekao je glumac.  Bennett je istaknuo kako je bio maloljetan kada se zlostavljanje dogodilo i kako je pokušao doći do pravde na način koji mu se činio smislen u to vrijeme. Nije bio spreman suočiti se s posljedicama do kojih bi došlo kada bi njegova priča postala javna. 

- U to vrijeme sam vjerovao da postoji stigma kada se muško nađe u takvoj situaciji. Nisam mislio da bi ljudi razumjeli događaj koji se zbio tinejdžeru. Morao sam nadići brojne nedaće u životu i ovo je još jedna s kojom se moram baviti - napisao je glumac.  Argento je navodno Bennettu platila 380.000 dolara (oko dva i pol milijuna kuna) kako bi šutio o tome. 

Poruke, u kojima Argento priznaje da je spavala sa 17-godišnjakom, proslijedila je djevojka glumice Rose McGowan (44), model Rain Dove (28). 

- Osjećam se loše što je to toliko utjecalo na Asiju. No trebala je reći istinu. Mnogo zla bi se dogodilo da se zlostavljači izvuku - istaknula je Dove. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 04.09.2018.

    Zlostavljače treba kazniti tamo gdje ih najviše boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare